current views are: 13

25 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση06:23

Survivor 2: Η Κ. Σπυροπούλου κέρδισε δυο αγώνες και «τρελάθηκε» – «Χτύπησε» ταβάνι η τηλεθέαση το βράδυ της Τετάρτης!

Παίκτρια – έκπληξη στο χθεσινό αγώνισμα η ξανθιά παρουσιάστρια!

Δημοσίευση 06:23’

Παίκτρια – έκπληξη στο χθεσινό αγώνισμα η ξανθιά παρουσιάστρια!

Γούρι έφερε η νέα παίκτρια των Διάσημων, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς στον πρώτο της αγώνα στο Survivor 2 η γνωστή παρουσιάστρια, λίγο μετά την είσοδό της στο ριάλιτι επιβίωσης, κατατρόπωσε τους αντιπάλους της αλλά κέρδισε και το πρώτο της ομαδικό αγώνισμα. Εν τω μεταξύ, η τηλεθέαση το βράδυ της Τετάρτης χτύπησε «κόκκινο», καθώς στο γενικό σύνολο σημείωσε μέσο όρο 34,6%, ενώ στο δυναμικό κοινό κατέγραψε τηλεθέαση 47,3%. Στα δυναμικά κοινά το ριάλιτι επιβίωσης στις 23:15 κατέγραψε ποσοστό 50,8%, ενώ στις 23:30 το 54%!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με την Κατερίνα Χαλικιά αντιμετώπισαν τις Ντάρια Τουρόβνικ και Μαρίνα Πήχου. Ο αγώνας ήταν επικός, καθώς κράτησε μερικά λεπτά, ωστόσο, οι γυναίκες των Διασήμων ήταν αυτές που πανηγύρισαν στο τέλος.

 

Τα γέλια των συμπαικτών της στο άκουσμα οτι ήταν αθλήτρια!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν πάει στο Survivor έκανε προεταμασία.

Δεν θα μπορούσε να πάει εκεί άλλωστε χωρίς να έχει γυμναστεί λιγάκι. Η ίδια αποκάλυψε ότι τρεις μέρες πριν πάει έκανε σχοινάκι και έφαγε όσο μπορούσε για να έχει αποθέματα. Τα πρώτα γέλια έκαναν την εμφάνιση τους τόσο από τους συμπαίκτες της όσο και από τους Μαχητές.

Η ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη «Πόσα χρόνια αθλείσαι;» τους αποτελείωσε.

Μάλιστα, με απορία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ρώτησε γιατί γελάνε.