current views are: 12

26 Ιανουαρίου 2018
Δημοσίευση20:00

Το Dot. που δεν πρέπει να χάσετε: Δείτε ποιους θα έχει καλεσμένους αυτό το Σαββατοκύριακο!

Dot: Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 18:00

Δημοσίευση 20:00’

Dot: Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 18:00

Το Σάββατο 27/1 στο Dot. υποδέχονται το βραβευμένο chef Δημήτρη Σκαρμούτσο. Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του εξομολογείται στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στο Θανάση Αναγνωστόπουλο τους λόγους της αποχώρησής του από το MasterChef, τα συναισθήματα του πώς είναι να ντύνεται για τρίτη φορά γαμπρός αλλά και να γίνεται πατέρας μετά τα 45. Ο Πάνος Αργιανίδης, ο μάνατζερ ράγκμπι του περσινού Survivor, σχολιάζει τους παίκτες του φετινού παιχνιδιού και μιλάει για το φλερτ του με τη τότε συμπαίκτριά του, Σάρα Εσκενάζυ.

Ο Γιώργος Λιανός που το χειμώνα μας κράτησε συντροφιά μέσα από το επιτυχημένο show «ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ» κάνει αναρρίχηση και απαντάει με το χαρακτηριστικό του τρόπο σε 30 αδιάκριτες ερωτήσεις. Η Έρρικα Περζεράκου μιλάει για πρώτη φορά για το ατύχημα που άλλαξε τα πάντα στη ζωή της, λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Τέλος, ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει ιδιαίτερες συνταγές – γλυκές και αλμυρές – ενώ η life coach Μάρα Λαουτάρη συμβουλεύει πώς να αλλάξουμε τη ζωή μας, αν δεν μας αρέσει.

Την Κυριακή 28/1, εισβάλουν στο σπίτι του Dot. οι πιο αταίριαστοι δημοσιογράφοι της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος περιγράφουν τι κάνουν οι πολιτικοί στα διαλείμματα των εκπομπών τους και εξηγούν πώς η δουλειά τους έκανε κολλητούς. Η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη σχολιάζει, με το μοναδικό της τρόπο, την επικαιρότητα και τα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Η Δήμητρα Φραντζή από το Nomads μιλάει στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για το πώς κατάφερε να γίνει πρωταθλήτρια του στίβου ενώ διαγνώστηκε με βρογχικό και αλλεργικό άσθμα από μωρό.

Στις 31 Ιανουαρίου έχουμε έκλειψη σελήνης και ο Γιώργος Πανόπουλος είναι παρών για να αναλύσει πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο. Τέλος, θα δούμε ακόμα πολλά θέματα ομορφιάς τόσο για το πρόσωπο όσο και για τα μαλλιά.