current views are: 7

7 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση07:13

Survivor 2: «Μαλλιά κουβάρια» οι Mαχητές πριν το αγώνισμα ασυλίας

Και ακόμα δεν έχουμε δει… τίποτα!

Δημοσίευση 07:13’

Και ακόμα δεν έχουμε δει… τίποτα!

Την ώρα που η επόμενη αποχώρηση στο Survivor θα έχει άρωμα… γυναίκας, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ”πρωταγωνιστεί” στην τριάδα, το κλίμα στο ριάλιτι… δυναμιτίστηκε με αφορμή το αγώνισμα ασυλίας. 

”Πρωταγωνιστές” στο ”ντέρμπι” ο Ηλίας Γκότσης και ο Νικόλας Αγόρου, με τον Χάρη Γιακουμάτο να παίρνει το μέρος του πρώτου και τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο του δεύτερου.

«Η απόφαση του ματσαρίσματος έρχεται συνήθως όταν βλέπουμε την πίστα για να μπορούμε να καταλαβαίνουμε τις είδους απαιτήσεις έχει. Στρατηγικά κάποια αγωνίσματα ταιριάζουν σε άλλους. Από εκεί και πέρα δεν πιστεύω ότι κάποιοι κάνουν πίσω και όταν κάποιος βγαίνει και λέει ότι “παίρνω εγώ αυτόν κι εσείς κάντε πίσω” προσβάλλει άλλους πέντε άντρες», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Γκότσης.

Ο Νικόλας Αγόρου είπε από την πλευρά του: «Κάποιοι επιλέγουν εξ αρχής αυτούς που θέλουν γιατί θέλουν τη νίκη για να φανεί ότι κέρδισαν. Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και τη δική του αξία. Εγώ κοιτάω πάντα να δίνω όλο μου το είναι, όλη μου τη ψυχή για την ομάδα».