current views are: 11

8 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση06:51

Survivor 2: «Άστραψε και βρόντηξε» η Μαρίνα Πήχου υπέρ του Αγόρου – «Είναι κομπλεξικοί»

Το κλίμα μυρίζει… μπαρούτι στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. 

Δημοσίευση 06:51’

Το κλίμα μυρίζει… μπαρούτι στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. 

Έξω από τα δόντια τα είπε στο Survivor 2 η Μαρίνα Πήχου, μετά από κατηγορίες και αιχμές των συμπαικτών τους στον Νικόλα Αγόρου.

Παρότι οι αρχηγικές του τάσεις τον έχουν κάνει… persona non grata για κάποιους στο παιχνίδι, εκείνη πήρε το μέρος του και… ξεσπάθωσε εναντίον όσους τον επικρίνουν.

«Σίγουρα κάποιες συμπεριφορές παρεξηγούνται από ανθρώπους. Παρ’ όλα αυτά εγώ έχω μάθει ότι όταν κάποιος βοηθάει την ομάδα, παραμένει αυτός και μας λέει οδηγίες και μας ανεβάζει. Τους υπόλοιπους που θα τον κρίνουν κάπως διαφορετικά, τον Νικόλα και τον χ, ψ Νικόλα, νομίζω ότι είναι ελαφρώς κομπλεξικοί ή κάτι τρέχει με τον εαυτό τους».

Και δεν έμεινε μόνο εκεί:  «Διότι όταν έχεις έναν άνθρωπο μέσα στην ομάδα και σε πάει μπροστά και σε πάει στις νίκες… Και σου δίνει οδηγίες για τους στόχους, για την πίστα, για το φαγητό, για την καλύβα… Για όλα και απλά μόνο σε βοηθάει, δηλαδή κάνει καλό και όχι κακό, για μένα είναι μεγάλο λάθος».

Τώρα μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η κυριαρχία του Αγόρου στους συμπαίκτες του, πόσοι θα επαναστήσουν και πόσοι θα συνεχίσουν να το δέχονται...