Το αγώνισμα έληξε, οι Διάσημοι είναι νικητές και εκείνοι κάθονται και κάνουν τον απολογισμό τους ενώπιον όλων.

Αφότου ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος επεσήμανε πόσο του στοιχίζει η ήττα και η έλλειψη φαγητού, το λόγο πήρε ο Νικόλας Αγόρου. Την ώρα που ο "Φραουλίτσας" μιλούσε για το τι πήγε στραβά και θα είναι τελικά η ομάδα των Διασήμων εκείνη που θα απολαύσει μία λαχταριστή μακαρονάδα ολικής αλέσεως με κόκκινη σάλτσα, η Μελίνα Μεταξά έδειξε να μην είναι καλά.

Αυτό το εντόπισε ο Σάκης Τανιμανίδης και την ρώτησε πώς αισθάνεται, αλλά η παίκτρια δεν είχε κουράγιο ούτε να απαντήσει. Έτσι, ο παρουσιαστής της είπε να φύγει από το σημείο και να πάει στο ιατρικό προσωπικό προκειμένου να πάρει τις πρώτες βοήθειες.

Λίγo μετά, η "Μαχήτρια" επέστρεψε στην παραλία, ανακοινώνοντας ότι δε θα πάρει μέρος στο αγώνισμα που θα ακολουθούσε με έπαθλο ένα donut σοκολάτας.

Η Χατζίδου «έβαλε χέρι» στην Σπυροπούλου επειδή… γελούσε

Το σημερινό επεισόδιο του  Survivor όμως δεν είχε μόνο ένα αγώνισμα, αλλά δυο!

Η Ελένη Χατζίδου "έβαλε χέρι" στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επειδή εκείνη γελούσε και προσπαθούσε να κάνει λίγη... πλάκα.

Η παρουσιάστρια προσπάθησε να διασκεδάσει λίγο τις εντυπώσεις και να αστειευτεί για την Ζωή και τις επιδόσεις της και τότε η τραγουδίστρια της είπε ότι δεν έπρεπε να γελάει και ότι δεν ήταν αστείο γιατί χάνανε το έπαθλο. 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν της απάντησε κάτι και συνέχισε να παρακολουθεί το παιχνίδι που ήταν σε εξέλιξη.