Ημέρα ΣΚΑΪ αποδείχτηκε η Δευτέρα μιας και όλα τα προγράμματα του σταθμού «έσκισαν» σε τηλεθέαση.

Οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, καθώς οι τηλεθεατές φάνηκαν να ενδιαφέρονται ιδιαιτέρως για όλες τις ψυχαγωγικές τους εκπομπές.

Από πέρυσι το Survivor έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού και όσο περνά ο καιρός και οι παίκτες ξετυλίγουν τον χαρακτήρα τους προβλέπεται να κάνει πάλι ρεκόρ τηλεθέασης.

Δείτε χαρακτηριστικά τα νούμερα τηλεθέασης των εκπομπών -  σειρών!

Το Survivor 2 έκανε στο γενικό σύνολο μέσο όρο 29,9%, φτάνοντας μέχρι και το 36,6% και στο δυναμικό κοινό κατέγραψε μέσο όρο 39,8% καταφέρνοντας να φτάσει έως και το 48,4%.

Από την άλλη το «Τατουάζ» έκανε στο γενικό σύνολο μέσο όρο 22,6% φτάνοντας μέχρι και το 24,1% και 20,4% στο δυναμικό κοινό φτάνοντας έως και το 22%.

Η σειρά του ΑΝΤ1 «ANNE», σημείωσε 21% στο σύνολο καταφέρνοντας να φτάσει έως και το 26,2% και στο δυναμικό κοινό κατέγραψε 16,2% φτάνοντας και στο 19,7%.

Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ το Power of Love. Η Μαρία Μπακοδήμου επέστρεψε στην παρουσίαση και υποδέχθηκε τους δώδεκα παίκτες, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να βρουν το κατάλληλο ταίρι, με το οποίο θα μπορούσαν να ζήσουν για πάντα μαζί.

Οι τηλεθεατές ανταποκρίθηκαν στη νέα πρόταση του ΣΚΑΪ μιας και τα νούμερα ήταν άκρως ικανοποιητικά αφήνοντας πίσω του όλα τ΄ άλλα προγράμματα των καναλιών.

Το «Power of Love» έκανε στο γενικό σύνολο μέσο όρο 21,3%, φτάνοντας μέχρι και το 24,2% και στο δυναμικό κοινό κατέγραψε μέσο όρο 21,4% καταφέρνοντας να φτάσει έως και το 26,4%.

Το «Shopping Star» σημείωσε 14% στο σύνολο καταφέρνοντας να φτάσει έως και το 19,8% και στο δυναμικό κοινό κατέγραψε 11,9% φτάνοντας και στο 19,6%.

Το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «Ρουκ Ζουκ» τερμάτισε στην τρίτη θέση. Συγκεκριμένα, σημείωσε 13,3% στο σύνολο καταφέρνοντας να φτάσει έως και το 13,8% και στο δυναμικό κοινό κατέγραψε 14,2% φτάνοντας και στο 15%.

Η εκπομπή «SLAM» της Ελένης Τσολάκη έφτασε τέταρτη και «καταϊδρωμένη» καθώς τα νούμερα ήταν πολύ χαμηλά. Στο δυναμικό κοινό κατέγραψε 10,8% φτάνοντας έως και το 11,8%. Ενώ στο δυναμικό κοινό κατέγραψε στο σύνολο 5,7%!

Να σημειωθεί ότι πολύ καλά στα νούμερα της τηλεθέασης πήγε και το Survivor Πανόραμα με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Το νέο σκηνικό που θύμισε το περσινό Survivor Πανόραμα, οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Χαλικιά αλλά και τα αποκλειστικά πλάνα του Survivor κέντρισαν το ενδιαφέρον του κόσμου.