Οι Διάσημοι του Survivor κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας και είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν μηνύματα από θαυμαστές τους. Η Κατερίνα Δαλάκα και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχαν την τιμητική τους!

Σε ένα μήνυμα την παρομοίασαν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δαλάκα, είσαι η Ντάνα». Αυτό, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την αντίδραση των συμπαικτών της, οι οποίοι χειροκροτούσαν με το χαμόγελο στα χείλη τους.

«Όταν διάβασα ένα μήνυμα που με έλεγαν Ντάνα… Πιστεύω ότι με έχουν παρομοιάσει, ότι μοιάζω με το στυλ μου στα αγωνίσματα με τον Ντάνο. Γι’ αυτό και με λένε Ντάνα, δεν βρίσκω άλλο λόγο. Χάρηκα γιατί κι εγώ τον Ντάνο είχα ως πρότυπο, όταν έβλεπα το Survivor, οπότε για μένα είναι τιμή να με λένε Ντάνα», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άρχισε να διαβάζει τα μηνύματα και ξέσπασε σε γέλια μιας και τα περισσότερα ήταν χιουμοριστικά.

Η παρουσιάστρια στάθηκε σ' ένα συγκεκριμένο, το οποίο έγραφε: «Δοξάζουμε το κορίτσι μας κι ας έχασε μόνο και μόνο που έτρεχε σε λάσπες με ένα παπούτσι». Η Κωνσταντίνα αναφώνησε: «Έλα ρε» και οι συμπαίκτες της άρχισαν να την τρολάρουν: «Που είναι το παπούτσι οεο; Που είναι;» και η παρουσιάστρια ξέσπασε σε γέλια. Δείτε τι είπε για όλα τα μηνύματα που έλαβε!

Άλλο ένα μήνυμα που έκανε την Κωνσταντίνα αλλά και όλη την ομάδα να ξεσπάσει σε γέλια είναι: «Αν κερδίσει η Ντίνα το Survivor μαζί με το έπαθλο να της δώσετε και ένα στέμμα!».