current views are: 13

2 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση13:16

Η παλιά και η νέα γενιά έρχεται στο Dot

Στις 17:50 μόνο στον ΣΚΑΪ

Δημοσίευση 13:16’

Στις 17:50 μόνο στον ΣΚΑΪ

«Σμαράγδια και ρουμπίνια» γεμίζει ο καναπές του Dot. αυτό το Σάββατο. O αγαπημένος τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος, που μας έχει χαρίσει τα πιο όμορφα τραγούδια, εξηγεί στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για ποιους λόγους αποφάσισε να ζήσει μόνιμα στη Λήμνο και γιατί θα ήταν δύσκολο να κάνει κι άλλο παιδί.

Η κάμερα του Dot. βρέθηκε στην ετήσια απονομή χρυσών σκούφων 2018. Λαμπεροί καλεσμένοι μιλούν για μαγειρική και φαγητό ενώ ο πολυβραβευμένος σεφ, Έκτορας Μποτρίνι κάνει μια δήλωση που θα συζητηθεί.

Η life coach, Μάρεα Λαουτάρη, εξηγεί πώς να κρατήσουμε τη σπίθα στη σχέση μας ζωντανή, μετά τον ερχομό ενός παιδιού. Επειδή όμως ο έρωτας περνάει από το στομάχι, ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει μια συγκλονιστική lemon pie.

Η άνοιξη σε λίγο καιρό φτάνει και η ομάδα του Dot. μας προετοιμάζει για τους πιο στιλάτους συνδυασμούς σε γυναικεία και αντρικά outfits και o αγγειοχειρουργός, Νίκος Τσεκούρας δίνει τη λύση για τέλεια πόδια μέχρι το καλοκαίρι χωρίς ευρυαγγείες και κιρσούς.

Την Κυριακή ο θρύλος του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, Γιάννης Βογιατζής έρχεται στο Dot., μιλάει για τις αναμνήσεις του από την πιο λατρεμένη εποχή του σινεμά ενώ εξηγεί γιατί δεν αισθάνεται σταρ.

Στο πιο εντυπωσιακό fashion event της χρονιάς συνάντησε η κάμερα του Dot. τη Τζένη Μπαλατσινού που είχε πολλά να πει.

Η Μυριέλλα Κουρεντή εξηγεί γιατί αποτραβήχτηκε από την υποκριτική και πώς βρήκε ξαφνικά τη δύναμη να επιστρέψει στη δουλειά που αγαπάει και την κάνει ευτυχισμένη.

Τέλος, ο Γιώργος Πανόπουλος παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις ενώ η δερματολόγος, Ντόλυ Φατσέα μιλάει για το μη επεμβατικό face lift.