current views are: 5

5 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση18:05

Power of Love: Έξαλλος με την Μπακοδήμου ο Δώρος – Τι είπε με την Αθηνά πίσω από τις κάμερες

Μία κάμερα κατέγραψε τον διάλογο που είχαν οι δύο παίκτες μεταξύ τους

Δημοσίευση 18:05’

Μία κάμερα κατέγραψε τον διάλογο που είχαν οι δύο παίκτες μεταξύ τους

Στο γκαλά του Power of Love της Παρασκευής, ο Δώρος Παναγίδης τους αιφνιδίασε όλους ανακοινώνοντας την απόφασή του να αποχωρήσει. Η Αθηνά Χρυσαντίδου, που είχε έρθει πολύ κοντά με τον παίκτη, δήλωσε πως πέφτει από τα σύννεφα με την απόφαση αυτή. Τόνισε πως αν συμβεί αυτό θα αναγκαστεί να αποχωρήσει και η ίδια. Τελικά, οι δυο παίκτες συναντήθηκαν στα παρασκήνια του στούντιο και λίγο αργότερα ο Δώρος άλλαξε γνώμη. Τι έγινε στη συνάντησή τους έξω από το πλατό;

Μία κάμερα κατέγραψε τον διάλογο που είχαν οι δύο παίκτες μεταξύ τους.

Δώρος: Είδες ότι σε αμφισβήτησα; Είδες κάτι με τη Στέλλα;

Αθηνά: Δεν είδα τίποτα τέτοιο. Είδα απλά ότι σηκώθηκες και πήγες να φύγεις. Σαν να λες ότι «φεύγω γιατί δεν μου κάνει».

Δώρος: Από τη στιγμή που κάνεις συνέχεια το ίδιο πράγμα. Δεν είναι περίεργο να σου δείχνω εμπιστοσύνη κι εσύ να μη μου δείχνεις; Δεν μπορείς κάθε μέρα να με κάνεις να νιώθω κατώτερος.

Όταν η Μαρία Μπακοδήμου, λοιπόν, είπε στον Δώρο ότι την άφησε άφωνη και ότι για την Αθηνά ήταν κάτι σαν πυροβολισμός αυτό εκείνη τη στιγμή, εκείνος απάντησε: «Όταν συμπορεύεσαι με έναν άνθρωπο πρέπει να δείχνεις εμπιστοσύνη και να κάνεις τον άλλον να νιώθει ασφάλεια. Όταν με τον τρόπο σου τον μειώνεις και τον αμφισβητείς, σίγουρα ο άλλος αισθάνεται ότι δεν ανήκει σε αυτόν τον χώρο».

«Δεν ξυπνάς μια Παρασκευή και αποφασίζεις ξαφνικά ότι θες να φύγεις. Αυτό σημαίνει ότι το σκεφτόσουν μέρες… Δεν μπορώ να καταλάβω καν τι έγινε. Αν έφευγε θα έφευγα κι εγώ γιατί δεν θα τολμούσα να κάνω κάτι με άλλον», είπε με τη σειρά της η Αθηνά. Ο Δώρος άρχισε να γελά και η Μαρία Μπακοδήμου του ζήτησε εξηγήσεις. Ο παίκτης κατηγόρησε την παρουσιάστρια ότι υποστηρίζει τη μία πλευρά.