current views are: 8

12 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση13:41

Ο Αντώνης Κανάκης στον «αέρα» της Late Night ζώνης του ANT1

Η νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, την Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 00:15 στον ΑΝΤ1

Δημοσίευση 13:41’

Η νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, την Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 00:15 στον ΑΝΤ1

«Διπλό χτύπημα», Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Μαρτίου στα …γνώριμα μονοπάτια του Ράδιο Αρβύλα στις 00.15 

Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος, επέστρεψαν δυναμικά στον αέρα της late night ζώνης του ΑΝΤ1, και θα μας κρατάνε συντροφιά 3 βράδια στη σειρά.

Την προηγούμενη εβδομάδα, έκαναν το ντεμπούτο τους, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, τα social media του Ράδιο Αρβύλα χτύπησαν κόκκινο, τα μηνύματα έπεφταν βροχή και τα σχόλια παραπάνω από θετικά.

Τη Δευτέρα 5 και Τρίτη 6 Μαρτίου απολαύσαμε τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του στα γνώριμα μονοπάτια του Ράδιο Αρβύλα.

Την Τετάρτη 7 Μαρτίου, παρακολουθήσαμε τη νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, την πρώτη εκπομπή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, που βγήκε στον αέρα χωρίς τίτλο. Είδαμε ένα στούντιο, διαφορετικό απ’ όλα τ’ άλλα, με vintage αισθητική και μία εκπομπή, διαφορετική απ’ όλα όσα έχουμε δει. Καλεσμένοι τρεις δημιουργοί, σκηνοθέτες και παραγωγοί, που συμμετέχουν στο φετινό Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης, μας συγκίνησαν ιδιαίτερα με τις ιστορίες τους και τις δημιουργίες που παρουσίασαν. Αναφορικά με τον τίτλο της εκπομπής, όπως δήλωσε και ο Αντώνης Κανάκης , είναι πολύ κοντά στο να καταλήξουν και να μας τον ανακοινώσουν!

Αυτή την εβδομάδα, θα έχουμε «διπλό χτύπημα, σήμερα Δευτέρα 12 και αύριο Τρίτη 13 Μαρτίου στις 00.15, με Ράδιο Αρβύλα και Τετάρτη 14 Μαρτίου, τη νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, στις 00.15, στον ΑΝΤ1!