current views are: 4

14 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση10:24

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μπαίνει στο Survivor – Πότε θα ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο;

Πότε θα την δούμε στο ριάλιτι;

Δημοσίευση 10:24’

Πότε θα την δούμε στο ριάλιτι;

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της μιλά για την εκπομπή της ενώ αποκαλύπτει πως θα την δούμε σύντομα στο παιχνίδι επιβίωσης.

Κάποιοι της χρεώνουν ότι δεν παίζει με όρους σκληρού ριάλιτι στην εκπομπή και ότι ασχολείται με τα αγωνίσματα περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε και πολύ λιγότερο με την ίντριγκα. Τι απαντά η ίδια σε αυτό;

«Δίνουμε έμφαση σε ό,τι μας δίνει κάθε επεισόδιο. Οι χαρακτήρες στην αρχή ήταν άγνωστοι και ήταν νωρίς να συζητήσουμε γι’ αυτούς. Όσο προχωράει το παιχνίδι και βλέπουμε περισσότερα στοιχεία το κάνουμε κι αυτό. Ο τρόπος που το κάνουμε, όμως, έχει να κάνει με τη δική μας προσωπικότητα. Αντιλαμβάνομαι και ξέρω ότι δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι για όσα βλέπουμε γιατί δεν είμαστε εκεί να ξέρουμε τι γίνεται, οπότε προσπαθώ να είμαι διακριτική και δίκαιη σε ό,τι συζητάμε. Υπάρχει μια πολύ ευαίσθητη ισορροπία. Η εκπομπή οφείλει να κρατά ισορροπίες για να διαφυλάξουμε το επίπεδο. Δεν μου αρέσει να λέω πολλά και απόλυτα πράγματα για ανθρώπους που δεν τους ξέρουμε», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

Όσο για το αν η ίδια θα πήγαινε στο Survivor; «Μου αρέσει πάρα πολύ το κομμάτι των αγωνισμάτων, είναι περιβάλλον που νιώθω άνετα και πιστεύω ότι θα είχα τρελαθεί για να τρέξω και να αγωνιστώ. Το υπόλοιπο κομμάτι και ειδικά ο χρόνος μακριά από την οικογένεια μου και τα παιδιά μου, που είναι πολύ μεγάλος είναι απαγορευτικό στο να το κάνω», λέει ενώ αποκαλύπτει πως θα την δούμε στον Άγιο Δομίνικο.

«Ναι, συζητάμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ώστε να βρεθώ εκεί σύντομα για να κάνουμε διάφορα πράγματα. Ακόμη δεν έχουμε καταλήγει σε κάτι συγκεκριμένο. Δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι, σκεφτόμαστε διάφορα. Αν συμβεί αυτό, θα είναι την περίοδο του Πάσχα», λέει.