current views are: 11

15 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση09:47

Survivor 2: Το Twitter «κράζει» τον Μουρούτσο της Λάουρας!

Tο Twitter κυριολεκτικά τον «δίκασε» για την επίθεση που έκανε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Δημοσίευση 09:47’

Tο Twitter κυριολεκτικά τον «δίκασε» για την επίθεση που έκανε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος συγκέντρωσε τα… πυρά στο Twitter για την στάση που κράτησε στο συμβούλιο του Survivor και την… επίθεσή του στις γυναίκες των «Διάσημων».

Στο επεισόδιο της Τετάρτης του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης που μεταδόθηκε από τον «ΣΚΑΪ», οι «Διάσημοι» έχασαν το αγώνισμα της ασυλίας, με αποτέλεσμα να μπουν σε διαδικασία για να ψηφίσουν τους τρεις συμπαίκτες τους που τέθηκαν στην διάθεση των τηλεθεατών για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο Μουρούτσος δεν κατάφερε να αγωνιστεί καθώς είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού, όμως, λίγο αργότερα, πήρε κανονικά μέρος στην ατομική ασυλία, κερδίζοντας, για μία ακόμα φορά, το κολιέ.

Έτσι, στο Συμβούλιο του νησιού ήταν σε… πλεονεκτική θέση, μιας και δεν μπορούσε να ψηφιστεί, έβγαλε στην… σέντρα τον Γιάννη Δρυμωνάκο ενώ αντιμετωπίζει πρόβλημα με την μέση του και δεν μπορεί να αποδώσει όπως θα ήθελε.

Ωστόσο, αυτό που έφερε τον Μιχάλη Μουρούτσο στο «στόχαστρο» των χρηστών του Twitter ήταν η τοποθέτησή του για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το… καλό που θα κάνει στην ομάδα αν αποχωρήσει, ενώ έκανε και «επίθεση» στην Κατερίνα Δαλάκα.

Όπως ήταν αναμενόμενο το Twitter κυριολεκτικά τον «δίκασε».