current views are: 8

22 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση16:05

Survivor 2: Ο καβγάς του Νάσου με τον Κρητικό και η αποχώρηση που θα σας αφήσει… άφωνους! (Βίντεο)

Στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο αίσθηση προκαλούν οι ατάκες που λένε on camera o Nάσος και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος!

Δημοσίευση 16:05’

Στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο αίσθηση προκαλούν οι ατάκες που λένε on camera o Nάσος και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος!

Για τέταρτη συνεχόμενη φορά η ομάδα των Διάσημων θα χάσει έναν παίκτη της, με τους Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Νάσο Παπαργυρόπουλο και Στέλιο Κρητικό να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο αποψινό επεισόδιο.

Η Κωνσταντίνα είναι για πέμπτη φορά υποψήφια αλλά ο κόσμος την έχει κρατήσει στο παιχνίδι, ο Νάσος βρίσκεται αντιμέτωπος με την αποχώρηση για δεύτερη συνεχόμενη φορά και ο Στέλιος βγαίνει πρώτη φορά «στον τάκο».

Στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο αίσθηση προκαλούν οι ατάκες που λένε on camera o Nάσος και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. «Θύτης και θύμα έχουν τα ίδια συναισθήματα αυτή τη φορά», λέει ο πρώτος και στη συνέχεια τον βλέπουμε να μιλά έντονα με τον Στέλιο, ενώ ο δεύτερος αναφέρει πως «αν κάποιος είναι επιθετικός στα λόγια του και δεν αναγνωρίζει τις πράξεις μου, τότε να είμαι πιο επιθετικός και εκτός από τα αγωνιστικά», «φωτογραφίζοντας» τον Νάσο με τον οποίο βλέπουμε να μιλά κατ’ ιδίαν!