current views are: 6

8 Μαΐου 2018
Δημοσίευση15:40

Συγκρούσεις, ζήλιες και νέες αποστολές στο δεύτερο επεισόδιο του «Game of Love»

Νέο επεισόδιο στο «Game of Love», σήμερα, στις 21.00, στον ΑΝΤ1!

Δημοσίευση 15:40’

Νέο επεισόδιο στο «Game of Love», σήμερα, στις 21.00, στον ΑΝΤ1!

Στο δεύτερο επεισόδιο του “Game of Love”,  τα παιχνίδια και οι προκλήσεις για τους παίκτες, καλά κρατούν!

Ξεκινούν και οι πρώτες αποστολές για τους παίκτες όπου θα προσπαθήσουν να αποκαλύψουν την πραγματική ταυτότητα των συμπαικτών τους.

Η Νάνσυ ανακοινώνει στην τραπεζαρία την αποστολή της για σήμερα. Μαζί με τον Παναγιώτη Μητσάκο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία βόλτα με παραδοσιακό σκάφος στο Ναύπλιο.

Η Νάνσυ ακολουθεί επιθετική στρατηγική απέναντι στον Παναγιώτη και προσπαθεί να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με τους λόγους που μπήκε στο παιχνίδι.

Η σύζυγος του Παναγιώτη Μητσάκου, Στεφανία, μαζί με τον Σωτήρη κάνουν βόλτα με άμαξα στο Ναύπλιο. Η Στεφανία του μιλά για τη ζωή της. Δείχνουν να έχουν καλή χημεία, αλλά στη συνέντευξή του ο Σωτήρης δηλώνει ότι η Στεφανία δεν είναι ο τύπος του. Η Στεφανία δηλώνει ότι ζηλεύει για τον Παναγιώτη και τη Νάνσυ.

Στο μεταξύ, τα υπόλοιπα κορίτσια απολαμβάνουν την ηλιοθεραπεία τους στο ξενοδοχείο και προσπαθούν να μαντέψουν ποιοι είναι δεσμευμένοι…

Ο Γιάννης, κάνει βόλτες με το jet ski μαζί με τη Μαρίνα, μπροστά στο ξενοδοχείο, ενώ οι υπόλοιποι τους χαζεύουν. Όταν τελειώσει η «επίδειξη» εκ μέρους του, βγαίνει με τη Μαρίνα και συζητούν σε ένα από τα κιόσκια της παραλίας. Η επαφή αυτή αλλάζει τη γνώμη της Μαρίνας για τον Γιάννη, που μέχρι τώρα προφανώς δεν τον εκτιμούσε και πολύ…

Το βράδυ, όλοι οι παίκτες συγκεντρώνονται στο ξενοδοχείο και συμμετέχουν σε ένα ξεχωριστό διαγωνισμό…