current views are: 12

15 Μαΐου 2018
Δημοσίευση09:45

Νέο πρόσωπο φέρνει τα πάνω κάτω… στο Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια!

Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 23.15, στον ΑΝΤ1

Δημοσίευση 09:45’

Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 23.15, στον ΑΝΤ1

Από την Τετάρτη 16 Μαΐου, ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στην κωμική σειρά «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια» και θα βάλει τους ήρωές μας σε περιπέτειες, για ακόμη μια φορά.

Η Φωτεινή (Τζένη Διαγούπη) μπαίνει ως κατάσκοπος στο σπίτι των ανδρών, αφού την έχει βάλει η Κατερίνα (Μαρία Σολωμού) για να παρακολουθεί τον πρώην σύζυγό της, τον Πέτρο (Μάριο Αθανασίου).

Η κυρία Φωτεινή καταφθάνει ως οικιακή βοηθός στο σπίτι των ανδρών και είναι αποφασισμένη να «τους βάλει τα δύο πόδια σ’ ένα παπούτσι», πάντα υπό τις οδηγίες της Κατερίνας, η οποία της έχει ζητήσει κρυφά να κάνει ό,τι μπορεί για να χαλάσει την σχέση Πέτρου –Δανάης (Κωνσταντίνα Κλαψινού). Παράλληλα, ο Αντώνης (Σταύρος Σβήγκος) βρίσκεται ολοένα και περισσότερο ανάμεσα σε Λουκία (Έλενα Χαραλαμπούδη) και Πηνελόπη (Αλεξάνδρα Ταβουλάρη) μην ξέροντας ποια να διαλέξει. Ο Πέτρος ψάχνει να βρει σπίτι για να μείνουν με τη Δανάη, όμως θέλει να της κάνει έκπληξη και της το κρατάει κρυφό. Η Βιολέτα (Μαριάννα Τουμασάτου) συνεχίζει το διαδικτυακό της φλερτ με τον «Στάθη» χωρίς να ξέρει ότι ο «Στάθης» είναι ο Ευτύχης (Σπύρος Πούλης). Τελικά αποφασίζουν να συναντηθούν, την ίδια στιγμή που μια παρεξήγηση θα κάνει τη Δανάη να πιστεύει ότι ο Πέτρος την απατά.

Νέα επεισόδια, νέες περιπέτειες και «μπλεξίματα» για τα «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια», κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 23.15, στον ΑΝΤ1!