current views are: 7

21 Μαΐου 2018
Δημοσίευση14:42

Ανεβασμένες στροφές για τον μεγάλο νικητή του «The Voice of Greece»

Ο τραγουδιστής-πολιτικός μηχανικός από την Άρτα άφησε για λίγο την πόλη του και ήρθε για να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο

Δημοσίευση 14:42’

Ο τραγουδιστής-πολιτικός μηχανικός από την Άρτα άφησε για λίγο την πόλη του και ήρθε για να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο

Ο Γιώργος Ζιώρης ο νικητής του «The Voice of Greece» παρέλαβε το έπαθλό του και πλέον κινείται σε άλλα κυβικά.

Ο τραγουδιστής-πολιτικός μηχανικός από την Άρτα άφησε για λίγο την πόλη του και ήρθε για να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο.

Ένα σπορ αυτοκίνητο που συνόδευσε τη νίκη του στον αγαπημένο μουσικό διαγωνισμό της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, όπου συμμετείχε στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. 

Ο Γιώργος Ζιώρης ήδη έχει κυκλοφορήσει μετά το συμβόλαιο του με την Minos EMI / Universal, ένα single με τίτλο «Πειρασμός». Ο «Πειρασμός» είναι μια φρέσκια διασκευή του γνωστού «Cha Cha Cha» των Τάκη Μωράκη και Γιώργου Οικονομίδη που τραγούδησαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και οι Τριο Καντσόνε στην ταινία «Η Μουσίτσα» το 1959, το οποίο αργότερα διασκευάστηκε από τον Βλάσση Μπονάτσο και την Αλέξια ως «Είσαι παιδί μου πειρασμός» (1993). Τη διασκευή, στην οποία συμμετέχει η Μυρτώ Ναούμ, επιμελήθηκε η Μαριέττα Φαφούτη, η οποία μάλιστα υπογράφει και τους στίχους στην αγγλική έκδοση του τραγουδιού με τίτλο «Desire», που κυκλοφορεί παράλληλα με την ελληνική. 

Το «The Voice of Greece» ανεβάζει ταχύτητα και μπαίνει στην τελική ευθεία για τον νέο κύκλο, που θα προβληθεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.