current views are: 10

24 Μαΐου 2018
Δημοσίευση13:41

Το Celebrity Travel στο Κάιρο με τη Νικολέττα Καρρά και τον Φώτο Πιττάτζη

Πέμπτη 24 Μαΐου στις 00.45 στον ΑΝΤ1

Δημοσίευση 13:41’

Πέμπτη 24 Μαΐου στις 00.45 στον ΑΝΤ1

Το Celebrity Travel, αφήνει την Καρταχένα, το στολίδι της Κολομβίας και πετάει για τον επόμενο προορισμό του. Την Πέμπτη 24 Μαΐου, στις 00.45, στον ΑΝΤ1, θα παρακολουθήσουμε τις νέες περιπέτειες του Νίκου Κοκλώνη, παρέα τους καλεσμένους του, Νικολέττα Καρρά και τον σύζυγό της Φώτο Πιττάτζη, στο Κάιρο!

Ο Νίκος ξεναγεί τη Νικολέττα και τον Φώτο στη γη του Νείλου και των Φαραώ. Ένα ταξίδι στο βασιλικό παρελθόν του Καΐρου και στην πολύβουη καθημερινότητα της πόλης, που ακουμπά τη Μεσόγειο, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Ο “Mr. Travel” χάνεται με τους καλεσμένους του στο πολύχρωμο και ϕασαριόζικο Χαν Αλ Χαλίλι που υπάρχει εκεί περισσότερα από 600 χρόνια. Ψωνίζουν τα απαραίτητα για έναν αισθησιακό χορό της κοιλιάς για τη Νικολέττα και απολαμβάνουν τον καϕέ τους στο πιο παλιό καϕέ της πόλης, ακολουθώντας τα βήματα βασιλιάδων, καλλιτεχνών και διανοούμενων και μαγεύονται από τους μοναδικούς θησαυρούς του Μουσείου Αρχαιοτήτων.

Και επειδή Celebrity Travel χωρίς κρυμμένες γωνιές στον προορισμό δεν γίνεται… ο Νίκος επιφυλάσσει εκπλήξεις για τη Νικολέττα και τον Φώτο, με μια βόλτα στο νεκροταφείο της πόλης, όπου οικογένειες έχουν στήσει τη ζωή τους ανάμεσα στους τάφους..

Βουτιά στην καθημερινότητα του Καΐρου, στη βραδινή αγορά της πλατείας Ραμσή και μύηση στην παραδοσιακή αιγυπτιακή κουζίνα με πιάτα που φτάνουν πίσω στην εποχή των Φαραώ.

Περιήγηση στην εμβληματική Ακρόπολη – φρούριο του Σαλαντίν και φυσικά ξενάγηση στην πιο διάσημη νεκρόπολη του κόσμου, τις πυραμίδες της Γκίζας.

Και φυσικά ακολουθεί μία περιπέτεια με καμήλες στην έρημο που φέρνει αποκαλύψεις… Στην πρώτη κοινή τηλεοπτική του εμφάνιση το ζευγάρι μιλά για τη σχέση, τη γνωριμία, τον έρωτα που άντεξε τις δυσκολίες και την απόσταση και φέρνουν στη δημοσιότητα άγνωστες προσωπικές και επαγγελματικές πληροφορίες που θα κάνουν εντύπωση…