current views are: 7

7 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση13:59

Μια ζωή: Νέα δραματική σειρά στον ΑΝΤ1

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 21.00

Δημοσίευση 13:59’

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 21.00

Μετά την τεράστια επιτυχία ANNE, ο ΑΝΤ1 επιστρέφει με μία σειρά ύμνο στη δύναμη της γυναίκας! Η νέα σειρά τουρκικής παραγωγής, «Μια Ζωή» (KADIN) που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 21.00 και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στον ΑΝΤ1, ξεδιπλώνει την ιστορία επιβίωσης της Bahar (Οζγκέ Οζπιριντσί), μίας νέας χήρας με δύο παιδιά. Εγκαταλελειμμένη από τη μητέρα της όταν ήταν 8 ετών, η Βahar χάνει αργότερα τη γιαγιά και τον πατέρα της. Σε μία εποχή που αισθάνεται μόνη, συναντά τον Sarp, τον οποίο ερωτεύεται τρελά. Μετά από μερικά χρόνια ευτυχίας, η Bahar χάνει τον σύζυγό της και μένει μόνη με τα δύο της παιδιά.

Η σειρά KADIN, βασισμένη στην ιαπωνική σειρά «Γυναίκα», που έκανε πρεμιέρα στο FOX TV της Τουρκίας τον Οκτώβριο του 2017, συνεχίζεται μέχρι σήμερα με τεράστια επιτυχία, καθηλώνοντας εκατομμύρια τηλεθεατές.

H ιστορία:

Η Bahar έχει συντροφιά τη φωτογραφία του άνδρα της και μιλώντας σε αυτήν, θυμάται τις ημέρες που πέρασαν. Αυτές οι μνήμες της είναι και η γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν. Αυτή η νεαρή και όμορφη γυναίκα έχει αφιερώσει πια τη ζωή της και τη καρδιά της στα παιδιά της…

H Bahar θα προσπαθήσει να μετατρέψει τη ζωή τους σ’ ένα παιχνίδι και έτσι τη φτώχεια να την κάνει διασκεδαστική, ώστε τα παιδιά της να μη χάσουν την αθωότητά τους. Πιστεύει ότι όταν κάποιος χαμογελά, η καρδιά του το ανταποδίδει και χαμογελά πίσω.

Μετά από είκοσι χρόνια, η μητέρα της, η Hatice, επανέρχεται στη ζωή της, καθώς και η αδερφή της η Sirin. Αυτή η νεαρή γυναίκα θα κάνει ό, τι μπορεί για να εμποδίσει τη μητέρα της και τη μεγαλύτερη αδελφή της, Bahar, να αναθερμάνουν τη σχέση τους.

Οι χαρακτήρες:

Bahar Çeşmeli: Η μητέρα της την εγκατέλειψε όταν ήταν 8 ετών και ανατράφηκε από τον πατέρα της. Βρίσκει την ευτυχία όταν γνωρίσει τον Sarp και φτιάχνουν τη δική τους οικογένεια. Όταν ο σύζυγός της πεθαίνει, η Bahar αφοσιώνεται στα δυο τους παιδιά.

Sarp Çeşmeli: Ένας όμορφος και περιπετειώδης νέος άνθρωπος. Το μεγαλύτερο πάθος του Sarp είναι η ορειβασία. Έχει και άλλα ενδιαφέρονται όμως, όπως η φωτογραφία και η συλλογή μουσικών άλμπουμ από όλο τον κόσμο.

Hatice Sarikadi: Μητέρα της Bahar, χωρίζει τον πρώτο της άνδρα, εγκαταλείποντας την κόρη της και ξεκινά μια νέα ζωή με τον Enver με το οποίο αποκτούν μία κόρη, τη Şirin. Με τη γέννησή της, αποφασίζει να αφήσει το παρελθόν πίσω και να αφιερώσει τον εαυτό της στη μικρή κόρη της.

Doruk Çeşmeli: Ο 4χρονος γιος της Bahar έχει πλούσια φαντασία, είναι πολύ έξυπνος και έχει πολλές ευαισθησίες.

Nisan Çeşmeli: Η 7χρονη κόρη της Bahar είναι από τη φύση της χαρούμενη, αισιόδοξη, έξυπνη, ευαίσθητη και ενθουσιώδης .

Şirin Sarikadi: Η ετεροθαλής αδερφή της Bahar. Έχει δύσκολο χαρακτήρα, είναι ανασφαλής, εσωστρεφής , με πολλά ψυχολογικά προβλήματα και προτιμά να μένει μακριά από άλλους.

Enver Sarikadi: Ο δεύτερος σύζυγος της Hatice είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Δεν έχει υψηλές φιλοδοξίες και είναι πάντα ικανοποιημένος με τα λίγα, αντίθετα με τη γυναίκα του, που ενδιαφέρεται πολύ για τα χρήματα.

ΜΙΑ ΖΩΗ: Νέα δραματική σειρά. Πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 21.00 και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στον ΑΝΤ1!

Πρωταγωνιστούν: Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yildirimlar, Şerif Erol, Seray Kaya, Ayça Erturan, Devrim Özderakin, Feyyaz Duman

Παραγωγή: Med Yapim & Mf Yapim