current views are: 9

20 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση09:50

Το Celebrity Travel στο Μαρόκο με τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη

Πέμπτη 21 Ιουνίου στις 00.45 στον ΑΝΤ1

Δημοσίευση 09:50’

Πέμπτη 21 Ιουνίου στις 00.45 στον ΑΝΤ1

Η περιπέτεια στο εξωτικό Μαρόκο συνεχίζεται για τον Νίκο Κοκλώνη και τους καλεσμένους του και αυτή την εβδομάδα.

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου, στις 00.45, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, θα παρακολουθήσουμε τον “Mr. Travel” μαζί με τον Γιάννη Αϊβάζη και τη Μαρία Κορινθίου, να προχωρούν πιο βαθιά στην έρημο.

Επισκέπτονται το πιο διάσημο χωριό – οχυρό της χώρας και μνημείο της Ουνέσκο, βρίσκονται μέσα στο σκηνικό της ταινίας «Μονομάχος» και περνούν μία νύχτα σε βερβερίνικες σκηνές στην έρημο Σαχάρα.

Θα αντέξει ο Γιάννης με τη Μαρία μία έντονη αμμοθύελλα και καταιγίδα στην έρημο;

Η μύηση στη ζωή των Nομάδων συνεχίζεται, με μια διαδρομή καραβανιού πάνω στην πορτοκαλί άμμο και κάτω από τον καυτό ήλιο. Πιάνουν στενές σχέσεις με καμήλες και χορεύουν τοπικούς χορούς, υπό τους ήχους παραδοσιακών μαροκινών κρουστών.

Το οδοιπορικό συνεχίζεται με μία βόλτα στην ατμοσφαιρική Φεζ, τη δεύτερη αυτοκρατορική πόλη του Μαρόκου. Η Μαρία, ο Νίκος και ο Γιάννης, χάνονται στο παζάρι της πιο λαβυρινθώδους μεντίνας της χώρας και βιώνουν την παράδοση των φημισμένων βυρσοδεψείων της πόλης από κοντά.

Μαρία και Γιάννης μιλούν στον Νίκο Κοκλώνη για όλους αυτούς που «αγαπούν» να τους «πυροβολούν» με την κριτική και τα σχόλιά τους, για τους αστέρες ριάλιτι που μεταπηδούν στην ηθοποιία και για το μοναδικό πράγμα που μπορεί να κλονίσει τη σχέση τους…

Όλα αυτά και πολλά ακόμη αποκαλυπτικά στο Celebrity Travel, την Πέμπτη 21 Ιουνίου, στις 00.45, στον ΑΝΤ1!