current views are: 7

22 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση14:59

Η Έλλη Κοκκίνου και το ζεύγος Νικοπολίδη στο dot.

Σάββατο στις 17:50 και εκτάκτως αυτή την Κυριακή στις 16:30 μόνο στον ΣΚΑΪ

Δημοσίευση 14:59’

Σάββατο στις 17:50 και εκτάκτως αυτή την Κυριακή στις 16:30 μόνο στον ΣΚΑΪ

Το Σάββατο στις 17:50 στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου κάθεται η Έλλη Κοκκίνου. Η λαμπερή τραγουδίστρια μιλάει για το πόσο την έχει αλλάξει η σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη, περιγράφει τις δύσκολες στιγμές του διαζυγίου της και δηλώνει έτοιμη για μια σταθερή σχέση.

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέλοπε Κρουζ γίνονται ζευγάρι και στον κινηματογράφο και μιλούν για τη συνεργασία τους στη νέα τους ταινία «Loving Escobar».

Η life coach, Μάρεα Λαουτάρη, εξηγεί πώς μπορούμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά τον σύντροφό μας, αν περνάει μια δύσκολη περίοδο.

Η Τζώρτζια Γεωργίου μπαίνει στην κουζίνα του dot. και φτιάχνει μια απολαυστική τάρτα με φράουλες, παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Η πρωταθλήτρια Τζέλη Σκαρλάτου μας βάζει στον συγκλονιστικό χώρο του windsurf.

Εκτάκτως, αυτή την Κυριακή στις 16:30, ο Αντώνης Νικοπολίδης και η σύζυγός του Βάσω είναι οι καλεσμένοι της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου. Το ζευγάρι είναι μαζί 20 χρόνια και δίνουν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη. Πώς έγινε η πρόταση γάμου, πόσο ρομαντικός είναι ο “George Clooney” της Ελλάδας και πότε ήρθε η κρίση στον γάμο τους;

Πήγαμε στα backstage της φωτογράφισης της Δέσποινας Βανδή για το downtown. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, θυμάται τις καλύτερες και χειρότερες εμφανίσεις της καριέρας της και ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή περιοδεία παρέα με την κόρη της, Μελίνα.

Στην κουζίνα του Γιάννη Αποστολάκη έρχεται η Μάγκυ Ταμπακάκη και μαγειρεύει κυπριακή συνταγή.