current views are: 9

23 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση12:41

Η Χαλικιά αποκάλυψε τον τσακωμό Δαλάκα – Σπυροπούλου που δεν έδειξαν οι κάμερες: Σοκαριστήκαμε…

]Δεν μπορούσαμε να πάρουμε θέση», είπε στη Σάσα Σταμάτη

Δημοσίευση 12:41’

]Δεν μπορούσαμε να πάρουμε θέση», είπε στη Σάσα Σταμάτη

Η Κατερίνα Χαλικιά άνοιξε την καρδιά της στη Σάσα Σταμάτη και το Ooh la la στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και διέψευσε ότι χώρισε λόγω Survivor.

«Δεν χωρίσαμε λόγω Survivor. Όμως το Survivor με βοήθησε να σκεφτώ και να βάλω κάτω κάποια πράγματα. Έκανα ένα μίνι διαλογισμό γιατί είχαμε πολλές ώρες μόνοι μας οπότε γύρισα με πιο καθαρό μυαλό. Συζήτησα μαζί του, δεν τα βρήκαμε και αποφασίσαμε να μην είμαστε μαζί», είπε.

Ακόμα παραδέχθηκε πως έχει κάνει πλαστική λέγοντας: «Έχω κάνει στο στήθος. Έκανα γιατί από τον αθλητισμό και από τις γέννες δεν είχα καθόλου. Ήταν κάτι που πιστεύω μου έλλειπε».

Απαντώντας για το πώς διατηρεί τόσο εντυπωσιακό σώμα εξομολογήθηκε στη Σάσα Σταμάτη ότι είναι 40 ετών και ότι γυμνάζεται καθημερινά.

«Εκτός ότι είμαι personal trainer και διατροφολόγος γυμνάζομαι καθημερινά», εξήγησε.

Η Κατερίνα Χαλικιά μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor τονίζοντας ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ που έφυγε νωρίς. «Νομίζω ότι μου ταίριαζε πολύ», είπε.

Αποκάλυψε ακόμα πως η Σπυροπούλου και η Δαλάκα είχαν τσακωθεί. «Ισχύει. Επειδή στη ζωή μου δεν έχω μάθει να λέω ψέματα, ισχύει. Είχαν μία έντονη διαφωνία όσο ήμουν στο παιχνίδι. Φωνάζανε. Ήταν πολύ έντονο. Εμείς παρακολουθούσαμε γιατί είχαμε σοκαριστεί. Είχε κάμερες γύρω μας, είχε κόσμο αλλά δεν μπορούσαμε να πάρουμε θέση. Δεν θέλαμε. Συμβαίνουν αυτά», είπε..