Διέρρευσε σήμερα η πληροφορία ότι ο κ. Μόσιαλος προτίθεται να τοποθετήσει ακόμη και στη θέση του προέδρου τον Κώστα Σπυρόπουλο. Την ίδια στιγμή στενοί συνεργάτες του κ. Μόσιαλου διέψευσαν τις φήμες τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «αυτή τη στιγμή δε θα γίνουν τοποθετήσεις στελεχών στην ΕΡΤ». Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο ο κ. Μόσιαλος θα προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις σχετικα με το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της κρατικής τηλεόρασης αλλά και τις αλλαγές στις οποίες πρόκειται να προχωρήσει. Ωστόσο, οι φήμες για την τοποθέτηση του κ. Σπυρόπουλου δεν κυκλοφορούσαν άδικα αφού ο πρώην Γενικός Διευθυντής Προγράμματος πολιορκεί μέσω του Facebook τον υπουργό Επικρατείας σχολιάζοντας και γράφοντας στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Παραθέτουμε τα σχόλια όπως αυτά εμφανίζονται στο Facebook και το προφιλ του κ. Μόσιαλου:

Καλησπέρα.Oλακαλά? s(...)[email protected](...)c.gr

«Η ιδέα έχει ηδη παρόν- αυξηθηακν οι νεοι αγροτες επιχειρηματίες- αλλα και μέλλον. Ομως αν σκεφτει κανεις οτι οι υφισταμενοι του υπουργου ελάχιστα ενδιαφέρονται... τότε το μελλον μπορεί να ειναι οι ελληνικές καλένδες»

«Δεν ξερω τι ορματίζεται το ΠΑΣΟΚ. Αυτο που ξέρω έιναι οτι η ελλάδα έχασε το τρένο της παραδοσιακής βιομηχανίας και δυστυχώς κινδυνεευει να χάσει και τις υπηρεσίες και τις μεταφορές. Από την άλλη καλλιεργειται το 12% της δυνέμνης να καλλιεργηθει γής και επιπλέον ενας μοντέρνος αγροβιολογικός τομέας στηριζει τον ποιοτικό και ακριβό τουρισμό. δειτε και τις εξαγωγες, δειτε τα κρασιά, σκεφτειτε το λάδι, που το αμπαλάρουν οι ιταλοι»