current views are: 7

16 Αυγούστου 2018
Δημοσίευση16:25

Μία ιδιαίτερη πρωτιά για τον ΣΚΑΪ

Για ακόμη μία φορά ο ΣΚΑΪ έκανε αυτό, για το οποίο τον επιβραβεύουν καθημερινά οι τηλεθεατές

Δημοσίευση 16:25’

Για ακόμη μία φορά ο ΣΚΑΪ έκανε αυτό, για το οποίο τον επιβραβεύουν καθημερινά οι τηλεθεατές

Ο ΣΚΑΪ αποτέλεσε την τελευταία περίοδο την πρώτη επιλογή των τηλεθεατών σε όλα τα μεγάλα γεγονότα που προέκυψαν, καλύπτοντας πρώτος, με συνεχή έκτακτα δελτία, και την ευχάριστη είδηση της απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία!

Πιο συγκεκριμένα, από το απόγευμα της Τρίτης 14/8, στις 19:16 ο ΣΚΑΪ διέκοψε τη ροή του προγράμματός του, για να μεταδώσει έκτακτο δελτίο ειδήσεων, στο οποίο η Νίκη Λυμπεράκη και ο Μανώλης Κωστίδης ανακοίνωσαν πρώτοι την είδηση της απελευθέρωσης των δυο Ελλήνων, ενώ ταυτόχρονα ραδιόφωνο και skai.gr παρουσίαζαν την ευτυχή εξέλιξη.

Αμέσως μετά, ακολούθησε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, με ζωντανές συνδέσεις από την Κωνσταντινούπολη και τη Θεσσαλονίκη, αλλά και αναλυτικά ρεπορτάζ, φωτίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο όλες τις πτυχές της υπόθεσης. Εν συνεχεία καλύφθηκε πλήρως η μετάβαση των στρατιωτικών στο νοσοκομείο της Ανδριανούπολης για τις απαραίτητες εξετάσεις, η αναχώρηση τους από τη γείτονα χώρα και η άφιξή τους στην πατρίδα, όπου συνάντησαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και προέβησαν στις πρώτες δηλώσεις.

Για ακόμη μία φορά ο ΣΚΑΪ έκανε αυτό, για το οποίο τον επιβραβεύουν καθημερινά οι τηλεθεατές. Μετέδωσε την είδηση πρώτος, με ακρίβεια, εγκυρότητα και προπαντός με σεβασμό προς τα πρόσωπα, αποδεικνύοντας ότι είναι παρών σε όλα τα μεγάλα γεγονότα.