current views are: 7

7 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση16:00

«Παραπολιτικά»: Μπλοκάρουν την επιστροφή των κλεμμένων της Energa

Διαβάστε στα «Παραπολιτικά»

Δημοσίευση 16:00’

Διαβάστε στα «Παραπολιτικά»

Κυκλοφορεί αύριο, Σάββατο, σε όλη τη χώρα η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Διαβάστε στα «Παραπολιτικά»:

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ «ΞΕΧΝΟΥΝ» ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ 120 ΕΚΑΤ. ΤΩΝ ΦΛΩΡΟΥ ΚΑΙ ΜΗΛΙΩΝΗ

Μπλοκάρουν την επιστροφή των κλεμμένων της Energa

•             Αδιάφθορη μόνο στα λόγια η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

•             Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από άλλες υποθέσεις λιμνάζουν για τον ίδιο λόγο

•             Με εφόδους σε σπίτια γιατρών και άνοιγμα λογαριασμών «απαντά» η Εισαγγελία

•             Ποιο πρόσωπο-κλειδί συνδέει τον Φλώρο και προβεβλημένο κυβερνητικό στέλεχος

«ΠΑΡΟΧΕΣ, ΠΑΡΟΧΕΣ, ΠΑΡΟΧΕΣ» ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ

•             Ρίχνουν 8 δισ.  σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μικρύνουν την «ψαλίδα»

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ

Ετοιμάζεται ξεκαθάρισμα στον ΣΥΡΙΖΑ

Τα νέα δεδομένα στο εσωκομματικό πεδίο και οι φατρίες που διαμορφώνονται

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Οι «γαλάζιοι» υποψήφιοι σε όλη τη χώρα

Η μάχη για τις λίστες του Βορρά και η ρητορική αυτοδυναμίας του Κυριάκου στη ΔΕΘ

«ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ»

Επόμενοι στόχοι το Πεντάγωνο και η Δούρου

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. και ορατός ο κίνδυνος για επικείμενα «χτυπήματα»

ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ

Με τη Γουέντι στη Σύμη

ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Και το νέο βιβλίο

Τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν αυτό το Σάββατο με 4 μεγάλες προσφορές

Μια αποκλειστική προσφορά από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και τη Linguaphone!

Από σήμερα όλες οι γλώσσες του κόσμου ΜΟΝΟ στα Παραπολιτικά! Τώρα η Linguaphone, σε συνεργασία με τα Παραπολιτικά, σας προσφέρει τη δυνατότητα να μάθετε από μία μέχρι 31 γλώσσες. Εύκολα, γρήγορα και με κόστος που θα σας αφήσει… άφωνους! Ξεκινήστε σήμερα τη γλώσσα που σας ενδιαφέρει με το δικό σας ρυθμό, στο δικό σας ελεύθερο χρόνο με μόνο 290€! Καλέστε σήμερα στο 210 3617211 και αποκτήστε τα Βιβλία και τα CD εκμάθησης της γλώσσας της επιλογής σας καθώς και ΔΩΡΟ τον κωδικό για να παρακολουθήσετε για ένα χρόνο το Digital School (English Course + Business English) χωρίς κόστος!

Digital school. Τι είναι:

Είναι μια σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσω της οποίας ο κάθε χρήστης – και η οικογένειά του- μπορεί να μάθει ή να φρεσκάρει ή να εξασκήσει τα Αγγλικά που γνωρίζει ήδη.

Η μέθοδος περιλαμβάνει δύο εκπαιδευτικά προγράμματα. Το πρώτο αφορά την εκμάθηση Γενικών Αγγλικών (English Course) και το δεύτερο Business English, αφορά την εκμάθηση της γλώσσας και βελτίωση των δεξιοτήτων σε επαγγελματικό επίπεδο.

ENGLISH COURSE

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όσους τώρα ξεκινούν να μαθαίνουν τη γλώσσα, σε όσους γνωρίζουν τη γλώσσα και θέλουν να την βελτιώσουν, να την εξασκήσουν ή να τη ‘φρεσκάρουν’ αλλά και σε όσους γνωρίζουν τη γλώσσα και θέλουν να μπορούν να μιλάνε με άνεση.

Μαθαίνεις να μιλάς, πρακτικά, γρήγορα και αποτελεσματικά

Μαθαίνεις να μιλάς σαν native speaker

Καλύπτει όλες τις καταστάσεις της καθημερινότητας

Εστιάζει στην επικοινωνία

BUSINESS ENGLISH

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε όσους χρειάζονται τη γλώσσα για τη δουλειά τους. Εστιάζει σε επαγγελματική ορολογία και στη βελτίωση των δεξιοτήτων που χρειάζεται ο οποιοσδήποτε στην εργασία του.

Μαθαίνεις τη γλώσσα του management

Αναπτύσσεις δεξιότητες όπως παρουσιάσεις, διαπραγματεύσεις κλπ.

Μαθαίνεις μέσα από case studies

Καλύπτεις το επίπεδο για τις εξετάσεις BULATS & BEC του Πανεπιστημίου του Cambridge

Το πρόγραμμα Business English χρησιμοποιείται από το ηλεκτρονικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το πρόγραμμα Business English & το πρόγραμμα English Course, διατίθεται έκαστο από τη Linguaphone με 250 ευρώ / έτος ή 300 ώρες παρακολούθησης.

Δυνατότητα Μαθημάτων Εμπέδωσης με καθηγητή

Τα μαθήματα εμπέδωσης με καθηγητή έχουν διπλό σκοπό:

Την καλύτερη δυνατή αφομοίωση της γλώσσας και συνεπώς το καλύτερο δυνατό εκπαιδευτικό αποτέλεσμα.

Την καλύτερη δυνατή στήριξη των εκπαιδευομένων καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να ρωτούν και να λύνουν τις απορίες τους αλλά και να έχουν μια καθοδήγηση και έλεγχο σε ένα πρόγραμμα που απαιτεί υψηλή αυτοπειθαρχία και πιστή παρακολούθηση του προγράμματος.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τη Linguaphone. Την πιο αξιόπιστη μέθοδο ταχύρρυθμης εκμάθησης ξένων γλωσσών στον κόσμο. Ακολουθώντας το σύστημα ΑΚΟΥΩ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΜΙΛΑΩ βελτιώστε ή μάθετε να μιλάτε και να γράφετε τη γλώσσα που έχετε επιλέξει! Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της οπτικοακουστικής μεθόδου Linguaphone, δε χρειάζεται να ακολουθείτε ένα προκαθορισμένο πρόγραμμα σπουδών. Το δοκιμασμένο σύστημα της Linguaphone σας παρέχει τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να μάθετε να μιλάτε και να γράφετε την ξένη γλώσσα που έχετε επιλέξει.

Μπορείτε να μελετάτε όποτε εσείς θέλετε, αφομοιώνοντας εύκολα και γρήγορα όλο το διδακτικό υλικό, εφαρμόζοντας το σύστημα “Ακούω-Καταλαβαίνω-Μιλάω”.

-Ακούω-: Ακούτε το μάθημα από ξένους ομιλητές που μιλούν την μητρική τους γλώσσα. Καθώς ακούτε, ταυτόχρονα διαβάζετε το αντίστοιχο γραπτό κείμενο, ώστε να συνδυάζετε τους ήχους που ακούτε με τις λέξεις και φράσεις που διαβάζετε. Η γλώσσα αρχίζει να γίνεται “οικεία” στο άκουσμά της.

-Καταλαβαίνω-: Αφού ακούσετε αρκετές φορές τα ηχογραφημένα κείμενα, και σε συνδυασμό με τα γραπτά κείμενα θα ξεκινήσετε να ανακαλύπτετε το νόημα της κάθε λέξης. Στη συνέχεια, μελετάτε την επεξήγηση, τη γραμματική και τους ιδιωματισμούς του μαθήματος. Τέλος ακούτε ξανά και διαβάζετε το ηχογραφημένο κείμενο, ώστε να αποκτήσετε άνεση, με τη γραπτή γλώσσα.

-Μιλάω-: Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι το να μιλήσεις μια ξένη γλώσσα είναι το δυσκολότερο κομμάτι. Το Σύστημα Linguaphone σας εγγυάται ότι θα αρχίσετε να μιλάτε από το πρώτο κιόλας μάθημα και μάλιστα με τη σωστή προφορά. Μόλις εξοικειωθείτε με το μάθημα θα χρειαστεί να μιλήσετε, απαντώντας σε προφορικές ερωτήσεις, ενώ συγχρόνως θα έχετε την ευκαιρία να συγκρίνετε τις απαντήσεις σας με αυτές των ομιλητών. Το κάθε μάθημα εμπλουτίζεται με νέα θέματα, λέξεις και φράσεις. Με την πάροδο των μαθημάτων θα δείτε τις δυνατότητές σας να αναπτύσσονται συνεχώς καθώς ακούτε, καταλαβαίνετε και μιλάτε.

Ο εκπληκτικός δίσκος του Νότη Σφακιανάκη, «Όταν επικοινωνούμε», γεμάτος επιτυχίες!

Ο Νότης Σφακιανάκης, ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες πωλήσεις επί σειρά ετών, στις πιο πρόσφατες επιτυχίες του! Ένας εκπληκτικός δίσκος με δυνατά τραγούδια που μας αφορούν όλους, δοσμένα με το μοναδικό πάθος του Νότη!

Περιλαμβάνει:

• Κοινωνία στο μείον

• Τα πάθη

• Το νησί

• Μάνα γη

• Το θεριό

• Η γραβάτα

• Προξενιό

Μαζί,

Ένα βιβλίο από τη σειρά Σύγχρονη Λογοτεχνία

Αυτή την εβδομάδα αποκτήστε ένα βιβλίο σύγχρονης λογοτεχνίας από τους πιο αξιόλογους, Έλληνες και ξένους, νέους συγγραφείς! Η σειρά περιλαμβάνει εκπληκτικές εκδόσεις με ιστορίες γεμάτες πάθος, ένταση, έρωτα και περιπέτεια!

Η αγαπημένη σειρά των παιδιών ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ, σε DVD!

Η 4η σεζόν είναι ΕΔΩ! Μετά τη συνάντησή τους με τον νέο σύμμαχο, τον Fugitoid, τα χελωνονιντζάκια Leonardo, Donatello, Raphael και Μichelangelo , η Έιπρηλ και ο Κέισι ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο για να σταματήσουν τους Triceratons από τη συλλογή όλων των μερών της γεννήτριας της μαύρης τρύπας. Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε με τις απίθανες περιπέτειες των πιο αστείων και φοβερών ninja!

Αποκτήστε κάθε εβδομάδα ένα DVD!