current views are: 6

24 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση11:16

Τατιάνα Στεφανίδου: Θα είμαστε «Μαζί σου» στα εύκολα και στα δύσκολα!

Ντυμένη στα λευκά και με ένα μεγάλο χαμόγελο, η γνωστή παρουσιάστρια υποδέχτηκε τους τηλεθεατές, λέγοντας δυο λόγια για το νέο της ξεκίνημα:

Δημοσίευση 11:16’

Ντυμένη στα λευκά και με ένα μεγάλο χαμόγελο, η γνωστή παρουσιάστρια υποδέχτηκε τους τηλεθεατές, λέγοντας δυο λόγια για το νέο της ξεκίνημα:

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε πρεμιέρα Μαζί σου, στον ΣΚΑΪ, στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας. Ντυμένη στα λευκά και με ένα μεγάλο χαμόγελο, η γνωστή παρουσιάστρια υποδέχτηκε τους τηλεθεατές, λέγοντας δυο λόγια για το νέο της ξεκίνημα:

«Φίλες και φίλοι καλημέρα σας, πρέπει να το συνηθίσω… Μαζί σας θα είμαστε κάθε πρωί στις 11:30 για δυόμισι ώρες. Θέλω να ξεκινήσω ευχαριστώντας πρώτα απ’ όλα τον ΣΚΑΪ που με ενέταξε στο δυναμικό του και μου δίνει την ευκαιρία να υπηρετήσω με συνέπεια τις αρχές, τα ιδανικά, τις αξίες που προάγει. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΪ που μου δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστώ με την πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα της ελληνικής τηλεόρασης και το πιο δημιουργικό πρόγραμμα. Επίσης, θέλω να πω ότι το Όλοι Μαζί Μπορούμε είναι το πιο αισιόδοξο μήνυμα που μπορούμε να στείλουμε στην ελληνική κοινωνία, γιατί ο καθένας από εμάς μπορεί να ξεχωρίσει μόνος του, όλοι μαζί όμως μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Τώρα, θέλω να απευθυνθώ σε σένα αγαπημένε φίλε, αγαπημένη φίλη και να σου πω ότι θα είμαστε μαζί σου στα εύκολα και στα δύσκολα. Θα κάνουμε μαζί την έρευνα, την αποκάλυψη, την καταγγελία, θα δώσουμε τη λύση και θα ζήσουμε μαζί σου ξεχωριστές εμπειρίες, γι’ αυτό έλα στην ομάδα μας, γίνε μέλος αυτής εδώ της προσπάθειας».

Φέτος, στο πλευρό της Τατιάνας Στεφανίδου θα βρίσκονται οι: Άγγελος Κουράκης, Χρύσλα Γεωργακοπούλου, Μάριος Αραβαντινός, Νένα Ουζουνίδου.