current views are: 1

26 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση16:20

My Style Rocks: Οι διαγωνιζόμενες πιάστηκαν στα… λόγια! (Βίντεο)

Τα νεύρα δεν έχουν τέλος στο My style Rocks

Δημοσίευση 16:20’

Τα νεύρα δεν έχουν τέλος στο My style Rocks

Σήμερα μάλιστα τα μέτωπα που άνοιξαν ήταν πολλά με πρώτο και καλύτερο του Στέλιου Κουδουνάρη με την Τάνια Κοφινιώτη. Ο σχεδιαστής μόδας και κριτής διάβασε ένα μήνυμα που έλαβε από μια τηλεθεάτρια που έλεγε πως τα κορίτσια του φετινού κύκλου δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο με την ξανθιά παίκτρια να απαντά ενοχλημένη εκείνη μέχρι τώρα έχει κάνει πολλές ιδιαίτερες εμφανίσεις και δεν το δέχεται αυτό.

Ωστόσο η «διαμάχη» αυτή έληξε γρήγορα για να πάρει ακόμα μια σειρά. Όλα ξεκίνησαν όταν η παίκτρια αντέδρασε στη βαθμολογία που της έδωσαν οι συμπαίκτριές της και λογομάχησε με τη Μαρία. Η κριτική επιτροπή επενέβη λέγοντας πως η Κάτια έχει ύφος και υπεροπτική στάση και χρειάζεται να δει το παιχνίδι πιο σοβαρά.

Το αποκορύφωμα όμως ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, τη στιγμή που η Μαρία βαθμολόγησε την εμφάνιση της συμπαίκτριάς της. «Πριν δεν ήθελα να προσβάλλω κάποιον αν ένιωσες περίεργα Μαρία. Είπα και πριν ότι δε θέλω να υπάρχουν εντάσεις στο πλατό. Δεν ήθελα να προσβάλλω κάποιον, είπε η Κάτια με τη Μαρία να απαντά ενοχλημένη «Δε σου είπε κανείς ότι με πρόσβαλλες απλά πρέπει να δεχόμαστε κάποια πράγματα εφόσον είμαστε σε αυτό το παιχνίδι. Έχεις ένα θέμα με την κριτική».