current views are: 10

11 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση09:05

The Voice: Ο παίκτης που έκανε τον Μουζουράκη να γυρίσει την καρέκλα στα πρώτα δευτερόλεπτα!

Στο χθεσινό επεισόδιο ένας διαγωνιζόμενος ο Παναγιώτης Ωμέγα ανέβηκε στην σκηνή και εντυπωσίασε τον Πάνο Μουζουράκη

Δημοσίευση 09:05’

Στο χθεσινό επεισόδιο ένας διαγωνιζόμενος ο Παναγιώτης Ωμέγα ανέβηκε στην σκηνή και εντυπωσίασε τον Πάνο Μουζουράκη

To «Voice of Greece» επέστρεψε από την περασμένη εβδομάδα στους τηλεοπτικές μας δέκτες μέσα από το κανάλι του ΣΚΑΪ. Κριτές και φέτος είναι η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς, ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης οι οποίοι αναζητούν την επόμενη μεγάλη φωνή της Ελλάδας.

Στο χθεσινό επεισόδιο ένας διαγωνιζόμενος ο Παναγιώτης Ωμέγα ανέβηκε στην σκηνή και εντυπωσίασε τον Πάνο Μουζουράκη τόσο πολύ που εκείνος γύρισε την καρέκλα του από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Ο διαγωνιζόμενος δεν εντυπωσίασε μόνο τον Πάνο Μουζουράκη, αλλά και την Έλενα Παπαρίζου, η οποία σχολίασε: « Το ραπάρισμα που έκανες ήταν καταπληκτικό, για το ενάμιση λεπτό που είχες στη διάθεση σου»!

«Παναγιώτη μου κάπου σε ξέρω», αναρωτήθηκε ο Πάνος Μουζουράκης και ο παίκτης απάντησε: «Ήμασταν μαζί σε ένα φιλανθρωπικό show, στο Tokio Theatre», και τότε ο κριτής αποκρίθηκε με χιούμορ: «Τι έχω πάθει φέτος και έχω ξεχάσει όλα τα μέρη και δεν ξέρω που πάω;».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος έκανε την κριτική του: «Παναγιώτη, είχες πάρα πολύ καλή αίσθηση του ρυθμού… Πάρα πολύ καλή! Και στα κουπλέ και στο ρεφρέν. Παρόλο που στο ρεφρέν είχες κάνει τονικά λάθη, αισθάνθηκα ότι ξέρεις να τραγουδάς και με έπεισες. Παρόλο που είχες κάνει αυτά τα λάθη, κατάλαβα πως είναι κάτι που έχει να κάνει με το πως ακούς εκεί και πως έχεις βάλει τη φωνή σου, μέσα σε αυτό το ηχητικό σύνολο. Αλλά, αυτό που με συνεπήρε είναι η ενέργειά σου και πόσο πίστευες αυτά που έλεγες».

Ο Παναγιώτης Ωμέγα αναφέρθηκε σε αυτά που κάνει: «Γράφω δικά μου κομμάτια, έχω ως στόχο να δίνω τραγούδια και σε άλλους καλλιτέχνες, αλλά και να ερμηνεύω τα δημιουργήματα μου. Ξεκίνησα σαν μουσικός του δρόμου και έπαιζα για τέσσερα χρόνια. Στην πορεία έφτιαξα ένα σχήμα και υπάρχουν κάποιο μουσικοί μου με συνοδεύουν στα lives μου. Με αυτό τον τρόπο βιοπορίζομαι».

Τελικά ο παίκτης επέλεξε την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη ο οποίος άλλωστε τον είχε στηρίζει από την πρώτη στιγμή.