current views are: 9

25 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση10:02

Πρεμιέρα για την Κατερίνα Καινούργιου στο Open: Το εντυπωσιακό πλατό και το άγχος της παρουσιάστριας!

Η Κατερίνα με ένα ροζ μίντι φόρεμα με σκίσιμο και ψηλοτάκουνα πέδιλα καλωσόρισε τους τηλεθεατές!

Δημοσίευση 10:02’

Η Κατερίνα με ένα ροζ μίντι φόρεμα με σκίσιμο και ψηλοτάκουνα πέδιλα καλωσόρισε τους τηλεθεατές!

Πρεμιέρα έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στο Open με την εκπομπή «Ευτυχείτε». Η παρουσιάστρια τηλεοπτικά πιο ώριμη, σοβαρή αλλά και με το γλυκό της χαμόγελο καλημέρισε το κοινό.

Μετά τους τίτλους αρχής το πλάνο έδειξε το μεγάλο τους πλατό με αποχρώσεις του μπλε, του μωβ και του ροζ και τον dj Pitsi ο οποίος θα δίνει τον παλμό με τις μουσικές του επιλογές.  Η Κατερίνα με ένα ροζ μίντι φόρεμα με σκίσιμο και ψηλοτάκουνα πέδιλα πέρασε την πόρτα…

«Ευτυχείτε λοιπόν! Καλημέρα, καλημέρα! Καλώς ήλθατε αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Καλώς ήλθατε στο νέο μας τηλεοπτικό σπίτι στο νέο μου τηλεοπτικό σπίτι. Καλώς ήλθατε στο Open. Nομίζω ότι δεν υπάρχει ωραιότερο όνομα από το Open, τι σημαίνει αυτό; ότι είμαστε ανοιχτοί για όλους εσάς», είπε αρχικά.

«Ξέρετε θα ήθελα πάρα πολύ αν μπορείτε να έρθετε όλοι εδώ να νιώσετε αυτό τον παλμό την αγωνία μας, λίγο το άγχος μου… Ήδη νιώθω τη θετική σας ενέργεια, σας νιώθω κοντά μου και αυτό είναι που μετράει. Έχουμε ετοιμάσει υπέροχα πράγματα εμείς γιατί εμείς εδώ, είμαστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ανθρώπων που δουλεύουμε πάρα πολύ καιρό και με πολύ αγάπη…», συμπλήρωσε.

Η Κατερίνα σχολίασε όμως και τον τίτλο της εκπομπής. Αρχικά και εκείνη την ξένισε αλλά ο Θέμης Μάλλης της είπε: «Υπάρχει πιο ωραία ευχή που να σου κάνουν ή να κάνεις από το «ευτυχείτε»;» και εκείνη συμφώνησε και έτσι θα μας το λέει καθημερινά!