current views are: 4

27 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση08:13

Πρεμιέρα για την Σίσσυ Χρηστίδου και την όμορφη παρέα της στο Open TV!

Το πλατό ήταν extra cosy και οικείο στον τηλεθεατή, που είναι ό,τι χρειάζεται για εκείνες τις χαλαρές ώρες που μόλις έχει ξυπνήσει.

Δημοσίευση 08:13’

Το πλατό ήταν extra cosy και οικείο στον τηλεθεατή, που είναι ό,τι χρειάζεται για εκείνες τις χαλαρές ώρες που μόλις έχει ξυπνήσει.

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το πρωί του Σαββάτου στις 9:45 η εκπομπή Έλα Χαμογέλα, με την Σίσσυ Χρηστίδου​ και την παρέα της στο Open TV!

Μαζί της βρίσκονται ο κολλητός της φίλος και κουμπάρος Παύλος Σταματόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ελένη Βουλγαράκη. Με πολύ κέφι και φανερά ενθουσιασμένοι για αυτό το come back της στα πρωινά του Σαββατοκύριακου, η Σίσσυ ήταν πανέμορφη μέσα στο απλό casual outfit της. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα λευκό top με μαύρο παντελόνι, ενώ είχε τα χάλκινα μαλλιά της σε ανάλαφρους κυματισμούς.

Το πλατό ήταν extra cosy και οικείο στον τηλεθεατή, που είναι ό,τι χρειάζεται για εκείνες τις χαλαρές ώρες που μόλις έχει ξυπνήσει. Με την παρέα να αποκτά χημεία πολύ γρήγορα και να φαίνεται πως έχουν μία άνεση μεταξύ τους, η θεματολογία φαίνεται πως θα κυμανθεί στα καθιερωμένα πρωινά lifestyle magazino, αλλά με πολλές σύγχρονες και μοντέρνες πινελιές.

«Έλα, χαμογέλα», είπε η Σίσσυ στον Παύλο Σταματόπουλο και συνέχισε: «Είσαι εντάξει; Μπορώ να κάνω πρεμιέρα, μου επιτρέπεις;, του είπε λίγο αργότερα με εκείνον να απαντά: «Κάνε και θα δω που θα φτάσουν τα νεύρα μου».
«Είναι τεράστια η χαρά μου, για την ομάδα για το κανάλι, για όλους τους ανθρώπους, γιατί εδώ υπάρχει όραμα», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια και όλα αυτά υπό τον ρυθμό ενός τραγουδιού των Onirama!