current views are: 8

30 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση14:24

Μετά τα μεσάνυχτα: Οι καλεσμένοι της αποψινής εκπομπής

Απόψε στις 24:00, ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια που πέρασαν ποτέ από ριάλιτι ομορφιάς, ανοίγει την καρδιά του στην Ελεονώρα σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Δημοσίευση 14:24’

Απόψε στις 24:00, ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια που πέρασαν ποτέ από ριάλιτι ομορφιάς, ανοίγει την καρδιά του στην Ελεονώρα σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μία ακόμα βραδιά η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται στην εκπομπή της «Μετά τα μεσάνυχτα» ενδιαφέροντες καλεσμένους. Δείτε ποιους θα έχει απόψε:

Απόψε στις 24:00, ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια που πέρασαν ποτέ από ριάλιτι ομορφιάς, ανοίγει την καρδιά του στην Ελεονώρα σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η εντυπωσιακή Νάιλα ξεχώρισε με την ομορφιά της και δικαίως κέρδισε μία θέση στο κόσμο του μόντελινγκ. Στην πρώτη της συνέντευξη -μετά από πολύ καιρό- αναπολεί την περίοδο που έκανε τα πρώτα της βήματα στις πασαρέλες. Αποκαλύπτει αθέατες πτυχές της προσωπικής της ζωής, ενώ λυγίζει και ξεσπάει σε κλάματα όταν αναφέρεται στα συχνά ρατσιστικά σχόλια που δεχόταν από μικρή με αποτέλεσμα να μη θέλει να πάει σχολείο. Έχει καταφέρει να ξεπεράσει αυτό το παιδικό τραύμα; Πού βρήκε διέξοδο όταν ήταν μόλις 9 ετών, αλλά και πώς έσωσε τη ζωή σε ένα νέο κορίτσι;

Λίγο μετά, ο νεαρός Τάσος Ρουμπάτης αποκαλύπτει το παρασκήνιο σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα εγκλήματα που έγιναν στη χώρα μας, μόλις τον περασμένο Ιούνιο. Όταν, δηλαδή, ο αδελφός του σκότωσε με καραμπίνα τον πατέρα τους, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τέλος, όπως ο ίδιος ομολόγησε, στον κυκεώνα βίας και κακοποίησης που ζούσαν για χρόνια τα αδέλφια.

Τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του αδελφού του; Πώς αντέδρασε ο ίδιος όταν έμαθε για το φονικό; Τι του είπε ο αδελφός του αμέσως μετά τη σύλληψη και γιατί κατά την προσαγωγή του δράστη, πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να χειροκροτήσει τον νεαρό πατροκτόνο;