current views are: 4

13 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση17:37

My Style Rocks: «Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα είχα αποχωρήσει»

Ο σχεδιαστής στην προσπάθειά του να την πείσει να πει το όνομα της παίκτριας της είπε πως είναι άδικο αν εκείνη δεν έχει στιλίστα και δεν πρέπει να το δέχεται.

Δημοσίευση 17:37’

Ο σχεδιαστής στην προσπάθειά του να την πείσει να πει το όνομα της παίκτριας της είπε πως είναι άδικο αν εκείνη δεν έχει στιλίστα και δεν πρέπει να το δέχεται.

Στο «My Style Rocks» το καίριο πλέον ερώτημα δεν είναι το «ποιο είναι το κόσνεπτ σου» αλλά το «εσύ έχεις στιλίστα;». Βάση των φωτογραφιών που στέλνει το κοινό του παιχνιδιού στους κριτές αλλά και τα λεγόμενα των κοριτσιών οι περισσότερες έχουν στιλίστα να τις ντύνει ή κάποια βοήθεια από γνώστες στο χώρο της μόδας.

Στο χθεσινό επεισόδιο, ακούσαμε τη Ναντίν να κατηγορεί σθεναρά την Ιωάννα για το ότι δεν ντύνεται μόνη της, και αυτό ήταν μόνο ένα από τα δεκάδες περιστατικά. Σήμερα, μετά την πασαρέλα που έκανε η Μαρία Λέκκα ο Στέλιος Κουδουνάρης τη ρώτησε αν πιστεύει πως οι συμπάκτριές της έχουν στιλίστα. Εκείνη αρχικά χαμογέλασε περιπαικτικά και κούνησε το κεφάλι της. Όταν η κριτική επιτροπή και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζήτησαν εξηγήσεις η Μαρία η οποία ήταν ανένδοτη στο να δώσει ονόματα, δήλωσε: «Πήγα σε ένα μαγαζί και μου λέει ο πωλητής “αυτό όχι, το έχει πάρει ο στιλίστας της τάδε” και κάνει “ωχ!”».

Ο σχεδιαστής στην προσπάθειά του να την πείσει να πει το όνομα της παίκτριας της είπε πως είναι άδικο αν εκείνη δεν έχει στιλίστα και δεν πρέπει να το δέχεται. «Εγώ στη θέση σου θα έφευγα», της είπε με την ίδια να συμφωνεί και να εξηγεί πως έχει σκεφτεί πολλές φορές να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Όταν βλέπεις ότι κουράζεσαι και ουσιαστικά κάνεις τόσες προσπάθειες και μετά βλέπεις έτοιμα outfits δεν βλέπεις κάποιο δίκαιο ανταγωνισμό. Δεν ξέρω αν είναι σωστό αλλά πέρασε από το μυαλό μου», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος από την άλλη της έθεσε το εξής ερώτημα: «Να φύγεις και να μην υπερασπιστείς τη δουλειά σου, το μυαλό σου…».

Τι απάντησε η Μαρία Λέκκα και ποιο το point του Στέλιου Κουδουνάρη για να την πείσει να «προδώσει» το μυστικό;