current views are: 9

15 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση12:39

Nomads- Μαδαγασκάρη: Ο έρωτας, οι τραυματισμοί και οι ανεπιθύμητοι παίκτες!

Τα αγωνίσματα δυσκολεύουν, τα έπαθλα γίνονται όλο και πιο δελεαστικά

Δημοσίευση 12:39’

Τα αγωνίσματα δυσκολεύουν, τα έπαθλα γίνονται όλο και πιο δελεαστικά

Οι «Εισβολείς» και οι «Επίλεκτοι» συνεχίζουν να δίνουν τις μάχες τους για να επικρατήσουν. Ωστόσο, το πάθος των παικτών δημιουργεί νέες εντάσεις και δυσαρέσκεια καθώς στόχος όλων είναι το μεγάλο έπαθλο και ο τελικός. Εν τω μεταξύ, ένα έντονο φλερτ δημιουργείται ανάμεσα  σε δυο παίκτες.

Μετά την τελευταία ψηφοφορία κατά την οποία επιλέχθηκε ο Δημήτρης Μαρμαράς να αλλάξει ομάδα, άρχισαν οι κόντρες. Ο «Dimar», σύμφωνα με την πλειοψηφία των «Επίλεκτων», κρίθηκε ως ο πιο αδύναμος παίκτης, ενώ και ο Μάριος Ακριβόπουλος κινδύνευσε να αλλάξει ομάδα αφού σχεδόν ισοβάθμησε με τον «Dimar».

Και ο Χρήστος Βασιλόπουλος, όμως, όπως όλα δείχνουν, είναι στην κατηγορία των «ανεπιθύμητων», ενώ οΑλέξανδρος Σιάρς δείχνει πια να ενοχλείται καθώς οι συμπαίκτες του τον «πειράζουν» για τον χαρακτηριστικό τρόπο ομιλίας του.

Σύμφωνα με το MYtv και το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα, οι πρώτες κόντρες, θα κάνουν την εμφάνιση τους για τους «Επίλεκτους» όταν έρθει και η πρώτη τους ήττα από τους «Εισβολείς». Οι τελευταίοι θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω και η αγωνιστική κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες όσο οι μέρες περνούν θα αυξάνεται.

Τα αγωνίσματα δυσκολεύουν, τα έπαθλα γίνονται όλο και πιο δελεαστικά και το πείσμα όλων για τη νίκη θα τους οδηγήσει να αγωνίζονται σκληρά για να καταφέρουν να φέρουν τους πολυπόθητους πόντους. Παράλληλα, όμως, οι πρώτοι ψίθυροι για ένα έντονο φλερτ έχουν ήδη ξεκινήσει.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως ανάμεσα στον Δήμο Χαριστέα και την Αθηνά Κωστοπούλου έχει δημιουργηθεί κάτι παραπάνω από φιλία. Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και έχουν έρθει πολύ κοντά. Όλη η ομάδα τους έχει αντιληφθεί πως κάτι υπάρχει και τα πειράγματα δεν σταματούν.

Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα, που ο ένας έχει πάρει το μέρος του άλλου αποδεικνύοντας την ιδιαίτερη συμπάθεια που έχουν μεταξύ τους.