Ο Νίκος Χατζηνικολάου μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή του στον Real FM άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει τηλεοπτική στέγη. Όπως δήλωσε, είναι απλήρωτος επί 8 μήνες από το Alter. Και μάλιστα πρόσθεσε ότι δεν προτίθεται να παριστάνει τον χομπίστα.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου, πρόσθεσε μια παράμετρο που δημιουργεί ερωτηματικά: «Για να επιστρέψω στο δελτίο θα πρέπει να μου δείξει το Alter ότι με σέβεται» είπε στην ραδιοφωνική του εκπομπή, στον |Real στον οποίο είναι συνέταιρος με τον Ανδρέα Κουρή ο οποίος με τη σειρά του, μαζί με τον πατέρα του Γιώργο Κουρή και τον Κώστα Γιαννίκο είναι οι βασικοί μέτοχοι του Alter που πρέπει να δείξει ότι τον σέβεται. Προφανώς ο δημοσιογράφος, υπονοούσε τον Κ. Γιαννίκο και όχι τους Κουρήδες, οι σχέσεις του με τους οποίους- όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε, είναι άριστες.

«Προτιμώ να κάθομαι με την οικογένειά μου, παρά να κάνω τον χομπίστα. Έχω να πληρωθώ 8 μήνες», είπε ο Χατζηνικολάου και πρόσθεσε: «Δεν αποκλείω να αναζητήσω καινούργια τηλεοπτική στέγη. Ανάλογα με την στάση του καναλιού θα πάρω τις τελικές μου αποφάσεις».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην περίπτωση που βρεθεί λύση που θα δημιουργεί βάσιμες προϋποθέσεις για τη λειτουργία του καναλιού- τα 490 εκατ. χρέος είναι πολλά βλέπετε, ο ρόλος του  Χατζηνικολάου θα ενισχυθεί. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να αποκτήσει και σημαντικό ποσοστό στην μετοχική σύνθεση του καναλιού.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή το Alter οδηγηθεί σε πλήρες αδιέξοδο, στο ενδεχόμενο που θα έπρεπε να στοιχηματίσω, θα πόνταρα στην πιθανότητα ο Χατζηνικολάου να βρεθεί στον ΑΝΤ1 και όχι στο να επιστρέψει στο Mega...

ΧΡ.ΑΝ