current views are: 10

22 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση10:39

The 2Night Show: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία θα συζητά, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:45

Δημοσίευση 10:39’

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία θα συζητά, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:45

Το The 2Night Show επιστρέφει με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ο ΑΝΤ1 εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται: Η σωστή late night show συνταγή, το «The 2Night Show», επιστρέφει στον ΑΝΤ1.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία θα συζητά, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Στην πρώτη εκπομπή του «The 2Night Show» για τη φετινή σεζόν o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Νίκο Οικονομόπουλο. Μετά από αρκετό καιρό, ο καλλιτέχνης δίνει αποκλειστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μιλάει ανοιχτά για την καριέρα, τη ζωή και τη σχέση του με την παρουσιάστρια και μοντέλο, Ευαγγελία Αραβανή. Ο Νίκος Οικονομόπουλος «αφήνεται» ολοκληρωτικά στα χέρια του Γρηγόρη και  αποκαλύπτει πτυχές  της ζωής του, που μέχρι σήμερα δεν είχε εκμυστηρευτεί σε κανέναν.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης καλωσορίζει την Τρισεύγενη, τη «γιαγιά» του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Σε έναν απολαυστικό διάλογο, η «γιαγιά» σχολιάζει πρόσωπα της επικαιρότητας με τον δικό της μοναδικό  τρόπο.

Από το πρώτο επεισόδιο και σε κάθε επεισόδιο, οι «The Wixers», ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Θανάσης Πασσάς και ο Νίκος Ράπτης φέρνουν την τρέλα του Netwix, του νεανικού web καναλιού του ΑΝΤ1, στη μικρή οθόνη συνεχίζοντας να κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα… ατελείωτη πλάκα με όλους και με όλα. Για χάρη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του «The 2Νight Show» μετονομάζονται σε «ΜΥΓΕΣ» και στο πρώτο επεισόδιο εισβάλουν στο δημαρχείο Αθηναίων και προσπαθούν να εξηγήσουν, γιατί η Αθήνα διακρίθηκε ως η «πιο καινοτόμος πόλη της Ευρώπης».

Πριν κλείσει η βραδιά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκαλύπτει με ποιους celebrities έχει ανοιχτά μέτωπα και γιατί. Τέλος, αποδέχεται την πρόκληση να παίξει με τον Γρηγόρη ένα καινούριο παιχνίδι και το μόνο σίγουρο είναι, ότι κανείς τους δεν θα τη βγάλει «καθαρή».

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη εκπομπή: