Οι τεχνικοί του Alter πήραν την απόφαση να μην πατάνε τα κουμπιά έως ότου η εργοδοσία καταβάλλει τα δεδουλευμένα τους, αντιλαμβανόμενοι ότι Γιαννίκος και Κουρής, τους... δουλεύουν ψιλό γαζί, παρά τη δεδομένη βούληση του δεύτερου να σωθεί το μαγαζί.
Ως εκ τούτου, το Alter μπήκε και πάλι στο ψυγείο.

Όμως, ακόμη και αν εξοφληθούν οι τεχνικοί, υπάρχουν και οι δημοσιογράφοι, άσχετα με το αν η ΕΣΗΕΑ δεν έχει καμιά σχέση με την ΕΤΙΤΑ...

Ο Γιαννίκος, βλέπει κατά μόνας τους αστέρες, προσπαθώντας να σπάσει το ενιαίο μέτωπο, μιας και το επαγγελματικό σωματείο διακατέχεται ακόμη από την καλοκαιρινή ραστώνη.

Ξέρει για παράδειγμα ότι ο Αυτιάς έχει ένα πάθος- να το πω, για να βγαίνει στο γυαλί και τον ψήνει. Βρίσκει και το αδύνατο σημείο του Παυλόπουλου- ας πούμε, οπότε έχουν παρουσιαστή και οι ειδήσεις.

Ο Χατζηνικολάου όμως, έχει δηλώσει ότι δεν είναι χομπίστας- το ίδιο και πολλοί από τους συντελεστές του δελτίου, ενώ ο Τράγκας (που είναι μάγκας) αρχίζει εκπομπές από Δευτέρα στο Extra 3.

Και όλοι αυτοί, που δεν είναι χομπίστες, έχουν αρχίσει να ψάχνονται. Γένια δεν έχω να τα ευλογήσω αλλά σας το έχω πει από καιρό: Αν στοιχημάτιζα, θα πόνταρα ότι θα δούμε τον Χατζηνίκο στον ΑΝΤ1...


Χριστίνα Αναστασίου