Μια πολύ ενδιαφέρουσα καταγγελία φιλοξενεί στο site της η Διακλαδική Πρωτοβουλία ΜΜΕ (diakladikimme.wordpress.com) σχετικά με την εφημερίδα ΕΞΕΔΡΑ και τον Μιχάλη Ανδρουλιδάκη. Πρόκειται για καταγγελία που χρήζει διερεύνησης από όλους τους αρμοδίους (ΕΣΗΕΑ κλπ) μιας και ο περί ο λόγος εκδότης έχει κακή προϊστορία. Την παραθέτουμε, διευκρινίζοντας εκ των προτέρων ότι δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε πως η επιχείρηση λειτουργεί παράνομα, έστω και αν είναι του Ανδρουλιδάκη:

«Λάβαμε το μήνυμα που ακολουθεί από εργαζόμενο στην αθλητική εφημερίδα ΕΞΕΔΡΑ και το δημοσιεύουμε ως έχει:

«Στην εφημερίδα ΕΞΕΔΡΑ όπου εργάζομαι γίνεται χαμός. Η επιχείρηση δεν έχει φορολογική ενημερότητα, λειτουργεί παράνομα, σχεδόν καθημερινά φεύγει και έρχεται κόσμος, δεν είναι ούτε ένας στο μισθολόγιο, τα ρεπό σπανίζουν, απολύεσαι με το παραμικρό, πολλοί δουλεύουν έως και 12 ώρες άμισθοι ή με 400 ευρώ και σήμερα ο Ανδρουλιδάκης ετοιμάζεται να διώξει κι άλλους»…

Το παρελθόν του επιχειρηματία που χρησιμοποιούσε ελικόπτερα για τις προσωπικές του μετακινήσεις είναι γνωστό. Αξίζει ωστόσο να υπενθυμίσουμε την εμπλοκή του στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου αλλά και την απέχθειά του στην καταβολή δεδουλευμένων που τον έφτασε μάλιστα στο σημείο να πηδάει μάντρες για να μην συλληφθεί.

Ελευθεροτυπία 03/09/2002
«Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες το απόγευμα ο εκδότης και ιδιοκτήτης καναλιού Μιχάλης Ανδρουλιδάκης, κατηγορούμενος για μη καταβολή δεδουλευμένων στους
εργαζόμενους του τηλεοπτικού του σταθμού, τους τελευταίους έξι μήνες.
Ο εκδότης συνελήφθη στη 1 το μεσημέρι, όταν δύο επιθεωρητές της επιτροπής του
υπουργείου Εργασίας επισκέφτηκαν -ύστερα από καταγγελία εργαζομένων- τα
γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Tempo, στη λεωφόρο Κατεχάκη και ζήτησαν τη
συνδρομή της Αστυνομίας.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μόλις ο Μιχάλης Ανδρουλιδάκης αντιλήφθηκε την
παρουσία τους, προσπάθησε να ξεφύγει. Παρ’ ότι διέφυγε όμως από την πίσω πόρτα δεν τα κατάφερε, αφού οι αστυνομικοί του τμήματος Ψυχικού τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν κρυμμένο σε μια αυλή παρακείμενου σπιτιού, στην οποία τον είχαν εγκλωβίσει εργαζόμενοι του καναλιού»

Από την ΕΞΕΔΡΑ ωστόσο μόνο με bungee jumping μπορεί να ξεφύγει…»