Επιμένει το Star στη λογική των μονομελών τηλεοπτικών συνεργείων, με αποτέλεσμα η ΕΤΙΤΑ να καταφύγει στα δικαστήρια. Σε ότι αφορά στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων  το δικαστήριο έκρινε πως είναι αναρμόδιο να εκδικάσει ασφαλιστικά μέτρα για αυτό το θέμα και στην ουσία παρέπεμψε στην αγωγή που έχει κατατεθεί κατά του σταθμού.

Πέρα όμως από το νομικό, υπάρχει και το ουσιαστικό θέμα. Λήψη, ήχος, φωτισμός και τα συμπαραμαρτούντα, όλα σε ένα, δεν χρειάζεται να έχεις μυαλό για να καταλάβεις ότι δεν γίνεται. Ακόμα και αν καλύπτεις θέματα σαν αυτά που (ο Θεός να τα πει θέματα) καλύπτει το Star.

Όλα αυτά μαζί, γίνονται αν θέλεις να παρουσιάσεις (κ. Κυριακόπουλε) κέρδη ακόμα και σε μια περίοδο τόσο δύσκολη όσο η σημερινή για να μην χάσεις τα μπόνους.

Στην περίπτωση αυτή, υπάρχει και η πιο εύκολη συνταγή: Αρπάζεις δέκα παιδιά από τη σχολή του Μαλέλη, τους δίνεις από μια handy cam και αρχίζεις να μαζεύεις πλάνα.

Κρατάς και κανά δυο συνεργεία κανονικά, για τις δραστηριότητες της οικογένειας Βαρδινογιάννη, μην και αναγκαστείς να στείλεις τους άλλους και σε πάρουν χαμπάρι...

ΧΡ.ΑΝ