Εντείνεται η φημολογία που θέλει τον Νίκο Χατζηνικολάου να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 προκειμένου, να αναλάβει την παρουσίαση των ειδήσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες οι συζητήσεις του δημοσιογράφου με το κανάλι του Αμαρουσίου, έχουν αρχίσει εδώ και περίπου ένα μήνα, αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια τελική συμφωνία, αν και οι δύο πλευρές εμφανίζονται θετικές.
Στελέχη του καναλιού, σημειώνουν ότι ενδεχόμενος «γάμος» δεν θα θίξει τον Στρατή Λιαρέλλη, μιας και οι συζητήσεις με τον Χατζηνικολάου αφορούν την παρουσίαση των δελτίων και όχι- ταυτοχρόνως- διευθυντικό πόστο.

Αν οι συζητήσεις ευοδωθούν, θεωρείται βέβαιο ότι η Μαρία Χούκλη θα μετακινηθεί στα δελτία του Σαββατοκύριακου.
Παρά την έντονη φημολογία στους διαδρόμους του καναλιού, από επίσημα χείλη δεν έχει ακουστεί τίποτα και το επιτελείο των ειδήσεων περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο, κάτι που λογικά πρέπει να γίνει σύντομα.

Αγκάθι θεωρείται η κατάσταση στο Alter. Ο Χατζηνικολάου βλέπετε, λόγω της... Real σχέσης με την οικογένεια Κουρή, δεν θέλει να εμφανιστεί ότι εγκαταλείπει το σκάφος, άσχετα αν αυτό έχει προ πολλού βυθιστεί.

Στην περίπτωση κατά την οποία το ειδύλλιο έχει αίσιο τέλος, μια πολύ καλή ημερομηνία για να βγει ο Χατζηνικολάου στον αέρα θα ήταν η Δευτέρα 3η Οκτωβρίου- ημέρα που το Mega θα αρχίσει να ξαναπαίρνει lead in από τα «Μυστικά της Εδέμ»...Χριστίνα Αναστασίου