Δεν ήταν μόνο δημοσιογραφικη επιτυχία, αλλά και απόδειξη δημοσιογραφικής ευαισθησίας από τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Μανώλη Αναγνωστάκη, καθώς στην εκπομπή Mega Σαββατοκυριακο εδωσαν 20 λεπτά χρόνο στην κυρια Ζωή Γεωργαντά πρώην μέλος του ΔΣ της Εθνικής Στατιστικής Αρχής να μιλήσει και να καταγγείλει το μαγείρεμα των στοιχείων για το έλλειμμα από τον κ. Παπακωνσταντίνου.
Οι δυο δημοσιογράφοι εθεσαν τα πιο καυτά ερωτήματα και έλαβαν τις πιο συγκλονιστικές απαντήσεις για τον τρόπο με τον οποίο ο κ. Παπακωνσταντίνου παραποίησε την αλήθεια για το έλλειμμα.

Από τα λεγόμενα των παρουσιαστών στο κλείσιμο της εκπομπής φαίνεται ότι κάποιοι διαμαρτυρηθηκαν για το χρόνο που άφησαν στην κ. Γεωργαντά να μιλήσει.

Κατά τη γνώμη μας, αδικούν τους δύο δημοσιογράφους γιατί τα 20 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου θα πρέπει να κατανοησουν πολλοί ότι είναι τεράστιος χρόνος.

Σε μια τηλεοπτική εκπομπή άλλωστε, δεν μπορούν να λεχθούν όλες οι λεπτομέρειες και οι τεχνικές λεπτομέρειες μάλιστα οι οποίες συνθέτουν το παζλ αυτού του μεγάλου σκανδάλου που αφορά τον κ. Παπκωνσταντίνου ο οποίος είχε φροντίσει να λογοκρίνει παλιότερα την κυρία Γεωργαντά από συνεντεύξεις...

Η συνέχεια αυτή της υπόθεσης θα πρέπει να συνεχιστεί στον εισαγγελέα και τα ειδικά δικαστήρια και όχι σε τηλεοπτικές εκπομπές...