Αναβολή της συνέλευσης των συντακτών που είχε προγραμματιστεί για σήμερα στην Ελευθεροτυπία. Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Πάνος Σώκος κάνει λόγο για «νέες σημαντικές εξελίξεις», ενώ χθες το Παρόν έγραψε ότι εξασφαλίστηκε δάνειο από την Alpha Bank ύψους 8 εκατ. ευρώ.
Ο Π Σώκος στο ekprosoposeleftherotypias.blogspot.com, γράφει:

«Στη συνέλευση της περασμένης Τετάρτης αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε σήμερα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου νέα συνέλευση με θέμα " πρόταση απεργιακής κινητοποίησης για τα δεδουλευμένα" παρουσία των σωματείων μας.


Ωστόσο στο μεταξύ προέκυψαν νέες σημαντικές εξελίξεις, αναφορικά με τη δανειοδότηση της Χ.Κ Τεγόπουλος. Ύστερα από συνάντηση που είχαμε με το γενικό διευθυντή Αντώνη Πολυκανδριώτη δεσμεύθηκε ότι την Τετάρτη θα είναι σε θέση να παρουσιασθεί στη συνέλευση και να κάνει ανακοινώσεις σχετικά με το πρόγραμμα της επιχείρησης.


Κατόπιν τούτου κρίναμε ότι πρέπει να αναβληθεί η σημερινή συνέλευση προκειμένου οι όποιες αποφάσεις μας, να ληφθούν πλέον με βάση τα νέα δεδομένα. Η συνέλευση της Τετάρτης θα γίνει στις 3 μ.μ στον 6ο όροφο».