Η συνέλευση των εργαζομένων στην Ελευθεροτυπία τελείωσε, και οι πληροφορίες λένε ότι η ιδιοκτησία ανακοίνωσε πως ως τα τέλη του 2011 θα δοθούν 3 εκατ. για μισθούς και 5 εκατ. για αποζημιώσεις.
Αυτό σημαίνει ότι το δάνειο που εκταμιεύθηκε ήταν 8 εκατ. ευρώ, αλλά σημαίνει και κάτι άλλο:
Ότι τα χρήματα που υπάρχουν για μισθούς μάλλον δεν θα επαρκούν για να πληρωθούν τα χρεωστούμενα και τους μήνες που εναπομένουν και ότι το ποσό των αποζημιώσεων δεν επαρκεί για πλήρη εξυγίανση, αν φυσικά συνεχίζει να ισχύει πως η Μάνια Τεγοπούλου σκεφτόταν 300- 400 αποχωρήσεις.

Ο οικονομικός διευθυντής Α. Πολυκανδριώτης, δήλωσε ότι θα πληρώσει το 80% των μισθών του Οκτωβρίου, χωρίς να διευκρινίσει τι θα γίνει με τον Σεπτέμβριο (τον χρωστάει όλο) τον Αύγουστο (περίπου το 80%) και τον Ιούλιο (από 30-40%). Διευκρινίζοντας δε ότι τον ενδιαφέρουν οι... αριθμοί (και όχι οι άνθρωποι) είπε ότι το κόστος πρέπει να μειωθεί κατά 50%.

Σε ότι αφορά αυτούς που θα αποχωρήσουν, έκανε λόγο για... οικειοθελείς αποχωρήσεις, κάτι στο οποίο αντέδρασε εντονότατα ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Τρίμης τονίζοντας ότι πρόκειται για απολύσεις και ότι υπάρχει σχετική εργατική νομοθεσία. Ο Τρίμης μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της απεργίας, ενώ το θερμόμετρο ανέβηκε επικίνδυνα από αντεγκλήσεις κατά τη διάρκεια της συνέλευσης. 

Αργότερα σε ψηφοφορία που έγινε για τη διεξαγωγή απεργίας, 112 ψήφισαν κατά και περί τους 72 υπέρ. Σημειώνεται ότι στη συνέλευση παραβρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 220 με 250 εργαζόμενοι.