Το «ΘΕΜΑ» σε αποκλειστική συνεργασία με την Carrefour Μαρινόπουλος δίνουν τη δική τους απάντηση στην κρίση και σας προσφέρουν μια δωροεπιταγή αξίας 5€, για να κάνετε δωρεάν αγορές, σε όλα τα καταστήματα του Ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος, σε όλη την Ελλάδα, σε οποιοδήποτε από τα 565 καταστήματα του Ομίλου. Έτσι απλά, 5 ευρώ και στο χέρι!

Αν πάρετε το «Θέμα» την Κυριακή, είτε την έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ), είτε την απλή έκδοση (2 ευρώ), κόψτε την δωροεπιταγή, δώστε την στα ταμεία των Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και  Carrefour Express σε όλη την Ελλάδα και κερδίστε 5 ευρώ. Μόνη προϋπόθεση οι αγορές σας να είναι από εννιά ευρώ και πάνω.

Ετσι αν αγοράσετε από τα Carrefour προϊόντα (όποια θέλετε, χωρίς περιορισμό) αξίας 9 ευρώ και πάνω αφαιρούνται αυτόματα (με την δωροεπιταγή) τα 5 ευρώ. Η προσφορά αυτή του «Θέματος» θα ισχύει για πολλές εβδομάδες, αλλά η κάθε δωροεπιταγή θα ισχύει για μια εβδομάδα. Δηλαδή, την Κυριακή θα πάρετε το «Θέμα» και την δωροεπιταγή που θα βρείτε, η οποία θα ισχύει από τις 10-10-2011 έως και τις 15-10-2011.