Την εποχή που χιλιάδες Έλληνες τρέχουν στις ημερίδες για να βρουν δουλειά στην Αυστραλία, μια Ελληνογερμανίδα, δείχνει να ριζώνει στα πάτρια εδάφη της... TV. Ο λόγος για τη Λάουρα Νάργες- την γνωρίσαμε στο « Escape» ή μάλλον την ανακάλυψε πρώτα ο ανδρικός πληθυσμός και στη συνέχεια τη μάθαμε θέλοντας και μη, μετακομίζει στο «ΟΛΑ» του Θέμου Αναστασιάδη- όχι που θα την άφηνε να του  ξεφύγει. Φέτος η ΛΑΟΥΡΑ θα δίνει ρέστα!- προειδοποιεί το ευρηματικό τρέιλερ και το δελτίο τύπου της εκπομπής.

Τελικώς, ο Θέμος εκτός από καλός δημοσιογράφος- γραφιάς, εκτός από τηλεοπτικός παραγωγός που έχει το χάρισμα να μπορεί να αυτοσαρκάζεται και άρα να υποχρεώνει άπαντες να δεχθούν τη σάτιρα του,  εκτός από... χαβαλές περιωπής, γάβρος, τρίτεκνος και άλλα πολλά, διεκδικεί με αξιώσεις και τον τίτλο του... μάνατζερ. Αρκεί να θυμηθούμε την πρόσφατη Δέσποινα Καμπούρη και την... παλιοσειρά Νόνη Δούνια.

Στους καιρούς που ζούμε, καλό είναι να υπάρχει και κάτι σαν το «ΟΛΑ» - και τον Λαζόπουλο φυσικά- για να σκάει το χειλάκι μας.