Ώρες θρίλερ στον Αθήνα 9,84 με τον διευθυντή του ραδιοσταθμού Τάκη Καμπύλη να υποβάλει την παραίτησή του!
Από την πρώτη ημέρα που ο Τάκης Καμπύλης πάτησε το πόδι του στον Αθήνα 9,84 έβαλε μαχαίρι στους μισθούς και τις συμβάσεις, απέλυσε εν μία νυκτί κόσμο και κοσμάκη ενώ ανάγκασε άλλους 91 σε παραίτηση.

Στο δημοτικό ραδιοσταθμό οι ώρες είναι κρίσιμες αφού ο κ. Καμπύλης εξαπέλυε από το απόγευμα απειλές με άρωμα εκβιασμού για λουκέτο στο δημοτικό ραδιοσταθμό.  Οι δημοσιογράφοι του ραδιοφώνου είχαν αποφασίσει νωρίτερα να προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία που η ΕΣΗΕΑ έχει προκηρύξει για αύριο Πέμπτη και Παρασκευή σε όλα τα δημόσια ΜΜΕ διαμαρτυρόμενη για το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Βέβαια, δεν υπολόγισαν τον... ξενοδόχο Καμπύλη ο οποίος δεν δίστασε να απειλήσει με παραίτηση - την οποία και τελικά υπέβαλε- αλλά και να θέσει στο τραπέζι τον εκβιασμό ότι έτσι και απεργήσετε θα το κλείσω το μαγαζί. Η απειλή έγινε ακόμη πιο αδίστακτη αφού ο διευθυντής Τάκης Καμπύλης επεσήμανε στους εργαζόμενους ότι έχει και την υποστήριξη του Δημάρχου της Αθήνας, Γιώργου Καμίνη.


ΥΓ Ο κ. Καμπύλης ζήτησε σε συνάντηση που είχε με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων Κώστα Ράπτη να πείσει τους συναδέλφους του καλώντας τους σε γενική συνέλευση να μην απεργήσουν. Φυσικά κάτι τέτοιo δεν έγινε δεκτό

ΧΡΑΝ