Σκληρή στάση αποφάσισαν να κρατήσουν οι δημοσιογράφοι στην ΕΡΤ, διαμαρτυρόμενοι για το πολυνομοσχέδιο Βενιζέλου που γράφει στα παλαιότερα των...Allen Edmons του το γεγονός ότι οι εργασιακές τους σχέσεις διέπονται από Συλλογική Σύμβαση και αποφάσισε να τους βαφτίσει δημοσίους υπαλλήλους.
Στη σημερινή τους συνέλευση, αποφάσισαν- και προτείνουν στην ΕΣΗΕΑ, από το Σάββατο να αρχίσουν 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Ο Δ. Τρίμης, ήδη έχει δηλώσει ότι η ΕΣΗΕΑ θα σταθεί στο πλευρό τους, οπότε όλα δείχνουν ότι η ΕΡΤ θα ρίξει «μαύρο» για πολλές μέρες. Το πιθανότερο έως ότου ο Βενιζέλος πεισθεί ότι αυτό που σκέφτηκε ο φωστήρας νομικός του σύμβουλος ΔΕΝ μπορεί να γίνει, αλλά δεν φαίνεται να πείθεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκε με μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ στη Βουλή και αφού εμφανίστηκε έκπληκτος (οποία υποκρισία) τους ποροέτρεψε να πάνε στον Κουτρουμάνη για τα ασφαλιστικά, αλλά ταυτοχρόνως δήλωσε ότι δεν βλέπει τον λόγο να μην ενταχθούν στο ενιαίο μισθολόγιο, προσθέτυοντας ότι αυτό θα γίνει!!!


Ίσως πεισθεί από τα απεργιακά δελτία. Αν ας πούμε, δεν μεταδίδουν τις δραστηριότητες των πολιτικών κομμάτων, θα έχει πλάκα. Το καλυτερότερο όμως θα είναι, να μεταδίδονται οι δραστηριότητες της Κυβέρνησης με κάρτες και οι δηλώσει των εκπροσώπων των άλλων κομμάτων και των παραγωγικών τάξεων- κανονικά, με εικόνα και ήχο.

Αν δε, αποφασίσουν να κόψουν τη μετάδοση όλων των κυβερνητικών Pool στα ιδιωτικά κανάλια, τότε είναι που θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Για να μην παρεξηγηθώ: Δεν βάζω ιδέες, όλα αυτά συζητιούνται και είναι ανοικτά!!!

ΧΡΑΝ

ΥΓ: Στην Πορτογαλία πάντως- μου λέει παλαιός συνάδελφος, σε μια μεγάλη απεργία για το ασφαλιστικό των δημοσιογράφων, όλοι οι πολιτικοί, κόπηκαν από τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Αρνείται η ΕΡΤ να δώσει το Pool του Παπανδρέου!