Διαρκείς διαβουλεύσεις μεταξύ των μετόχων του Mega με στόχο τη μείωση του κόστους λειτουργίας του Mega. Ο τηλεοπτικός σταθμός αντιμετωπίζει προβλήματα ρευστότητας  και υπάρχουν ενδείξεις πως τα χρήματα φτάνυν ως και το Δεκέμβριο, αν δεν υπάρχει νέο δάνειο ή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Από τους 3 μετόχους που συμμετέχουν στο ΔΣ, μόνο η πλευρά Βαρδινογιάννη, εμφανίζεται να είναι υπέρ της αύξησης με το λογική προϋπόθεση πως θα αυξηθεί το μερίδιο της στο κανάλι.

Οι δύο άλλοι μέτοχοι,  Πήγασος και ΔΟΛ  δεν συμφωνούν  κυρίως εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δύο εταιρείες. Έτσι, επανήλθαν οι σκέψεις για νέες μειώσεις μισθών, αλλά και για απολύσεις, με τις οποίες φέρεται να διαφωνεί ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ηλίας Τσίγκας και επειδή γνωρίζει πως είναι μια κίνηση που μπορεί να αποβεί καταστροφική για το κανάλι. 

Το ΔΣ της εταιρείας  επιμένει  και λογικά στην επένδυση του προγράμματος, αφού είναι το μόνο που μπορεί να διατηρήσει το σταθμό στην κορυφή και να φέρει έσοδα, όσο οι ίδιοι δεν βάζουν χρήματα στην εταιρεία. Δεν αποκλείεται να γίνει και προσπάθεια για μείωση του  κόστους του προγράμματος, ενώ υπάρχει και μέτοχος που ζητάει τη «θυσία» δύο ανώτατων στελεχών. Αν γίνει κάτι  τέτοιο θα μιλάμε για  νέο πολύ μικρότερο Mega.Πηγή: typologies.gr