Εδώ και κάποιες μέρες, που (…εντελώς τυχαία) η Ελευθεροτυπία αντιμετωπίζει προβλήματα, το Έθνος έχει αυξήσει το τιράζ των φύλλων που τυπώνει και στέλνει σε περίπτερα και σημεία διανομής.

Έτσι, αν κάποιος δεν βρει την Ελευθεροτυπία που (αν δεν αναγκάστηκε) θα αναγκαστεί να κάνει οικονομία στο χαρτί, για να επιμηκύνει τον χρόνο επιβίωσης χωρίς το δάνειο, θα έχει την δυνατότητα να αγοράσει μια άλλη εφημερίδα, που θα υπάρχει στο περίπτερο. Τουλάχιστον αυτό ελπίζει ο Φώτης Μπόμπολας.
 

Κάποιοι θα πούνε αυτός είναι ο ελεύθερος ανταγωνισμός από τον οποίο διέπεται η οικονομία παγκοσμίως- σωστό. Κάποιοι άλλοι, θα σκεφτούν την παροιμία «ο θάνατός σου, η ζωή μου»- πιο σωστό αυτό.
 

Στην Ελευθεροτυπία πάντως, η Μάνια Τεγοπούλου γνωρίζει ποιοι επιχαίρουν με τα δεινά της. Και μάλιστα, στο άρθρο της Κυριακής, τους φωτογράφιζε, λέγοντας:
 

«Αποδείξεις πάντως για τη χαρά κάποιων γόνων μιντιαρχών από το μπλόκο στο δάνειο στην «Ε» έχουμε. Δύο εξ αυτών περιφέροντο και ανακοίνωναν στους εμβρόντητους συντάκτες το κλείσιμο της «Ε». Ξέρουν αυτοί. Το έκαναν για σωφρονισμό... Άλλωστε το είχαν προβλέψει εδώ και καιρό, καμάρωναν για το χαλί που τράβηξε η Alpha στην «Ε», μπορεί να υπονοούσαν ότι έβαλαν και το χεράκι τους. Περιφερόμενοι και ευτελείς. Ή μήπως αυτός είναι ο ανταγωνισμός του τύπου, ο θάνατός σου η ζωή μου;
 

Πάντως όταν η «νεκροψία τους» δεν βρήκε νεκρό την πλήρωσαν οι συντάκτες που επιστράτευσαν, προκειμένου να μάθουν «γιατί δεν πέθανε ο νεκρός».
 

ΥΓ: Όσοι πιστεύουν ότι ο αναγνώστης που δεν θα βρει την Ελευθεροτυπία, θα αγοράσει Έθνος, μάλλον είναι βαθειά νυχτωμένοι.
 

ΧΡΑΝ