Μετά τις χθεσινές απολύσεις στο διοικητικό προσωπικό του ΔΟΛ, σήμερα, Τετάρτη, έχει κηρυχτεί στάση εργασίας από τις 14.00 ώς τις 17.00. Ταυτοχρόνως, στις 15.00,  θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στο αμφιθέατρο του κτιρίου.
Ανακοίνωση ΕΣΗΕΑ:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτυρόμενο για τις μαζικές απολύσεις και σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συναδέλφους της Ένωσης Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ), αποφάσισε την κήρυξη 3ωρης προειδοποιητικής στάσης εργασίας σε όλα τα μέσα του ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, για σήμερα Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 από τις 14.00 μέχρι τις 17.00 ζητώντας:
    Την ανάκληση όλων των απολύσεων που έγιναν το τελευταίο διάστημα στον «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.».
    Την ακύρωση κάθε διαδικασίας εκ μέρους σας για περαιτέρω απολύσεις.
    Την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας, της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και την αποχή σας από κάθε παράνομη πράξη που έχει ως στόχο τον εκφοβισμό των εργαζομένων σας - μελών μας και την συρρίκνωση των εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Ανακοίνωση ΕΠΗΕΑ:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, αντιδρώντας  άμεσα στην προκλητική συμπεριφορά της εργοδοσίας του ΔΟΛ, που αναίτια, αυθαίρετα και χωρίς καμιά προειδοποίηση απέλυσε 6 συναδέλφους μας, συνεχίζοντας τον ανηλεή πόλεμο κατά των εργαζομένων, αποφάσισε την κήρυξη προειδοποιητικής 3ωρης στάσης εργασίας όλων των διοικητικών υπαλλήλων εργαζομένων στο συγκρότημα του ΔΟΛ, για σήμερα Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011, από τις 14.00 έως τις 17.00, ζητώντας την άμεση ακύρωση των απολύσεων.
   Καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν δυναμικά στην κηρυχθείσα στάση εργασίας και στην συνέλευση εργαζομένων που θα πραγματοποιηθεί στις 3μ.μ.στις εγκαταστάσεις του Δ.Ο.Λ.
TAGS