Κινητικότητα παρατηρείται τα τελευταία εικοσιτετράωρα σχετικά με το μέλλον της διοίκησης της κρατικής τηλεόρασης. Οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις δεν πρόκειται να αφήσουν εκτός διεργασιών την ΕΡΤ, όπως διαβεβαιώνουν κορυφαία στελέχη των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση «εθνικής ανάγκης».
Καλά πληροφορημένες πηγές επισημαίνουν ότι ήδη στη Νέα Δημοκρατία αλλά και στον ΛΑΟΣ έχουν γίνει συζητήσεις για το πώς θα αντιμετωπίσουν το ζήτημα ενόψει μάλιστα και των εκλογών όποτε αυτές και να γίνουν.

Κορυφαίος παράγοντας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μιλώντας στο Νewpost.gr μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι: «Δεν θα αφήσουμε την κατάσταση έτσι. Στην ΕΡΤ είναι αναγκαίο να αλλάξουν πολλά πράγματα σε επίπεδο φυσικά στελεχών και διοίκησης. Οι εκλογές για μας έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία και θα πρέπει από τώρα να γίνουν οι δέουσες αλλαγές σε συμφωνία και των τριών κομμάτων που μετέχουν στο έκτατο κυβερνητικό σχήμα.» και καταλήγοντας η ίδια πηγή εξήγησε ότι «ο χρόνος που πρέπει να αρχίσουν οι διεργασίες είναι περιορισμένος και θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει».

Με τις δηλώσεις αυτές θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι οι όποιες αλλαγές σε επίπεδο διοίκησης, γενικών διευθυντών αλλά και της δομής της νομικής υπηρεσίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου το αργότερο.
TAGS