Μετά από δέκα και πλέον χρόνια άρχισαν, έστω και μετ’ εμποδίων οι δίκες σε βάρος του Μιχάλη Ανδρουλιδάκη και της συζύγου του Κατερίνας Λιναρά, για την πρώτη φάση των εκδοτικών τους δραστηριοτήτων. Στις 06/12 δικάζονται και οι δύο για κακουργηματική απάτη πολλών εκατομμυρίων και κακουργηματική υπεξαίρεση σε βάρος των πρώην συνεταίρων τους Θανάση Βιλδιρίδη και της συζύγου του στις εφημερίδες ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ και SPORTIME.

Ούτε τα μερίσματα (σύμφωνα με τη δικογραφία) δεν τους έδινε! Στις 13/12 δικάζεται μόνος του αυτή τη φορά ο Ανδρουλιδάκης για υπεξαίρεση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από την εταιρεία που εξέδιδε το SPORTIME. Πήρε (σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία) από το ταμείο 5 δις σε μετρητά!!


Ο Ανδρουλιδάκης έχει ήδη καταδικαστεί σε ποινή πολυετούς καθείρξεως μετά από μήνυση του πρώην Γενικού του Διευθυντή και δεξιού χεριού του Θανάση Παύλοβιτς για απάτη εκατομμυρίων ευρώ. Ακόμα και τους δικούς «δάγκωσε» ο Ανδρουλιδάκης!

Μόνη της όμως έχει δίκη με μηνυτή τον Παύλοβιτς και η Κατερίνα Λιναρά σε άλλη υπόθεση, πάλι για κακούργημα! Σόι πάει το βασίλειο… Για να δούμε πότε επιτέλους θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Απ’ ότι πληροφορούμαστε έχουν… αρρωστήσει, διαδοχικώς όλοι οι δικηγόροι του, αλλά και ο ίδιος… Θα είναι καλά στις δίκες, που έχουν αρχίσει και δεν μπορούν να αναβληθούν; Άγνωστο.

Προς το παρόν πάντως ο Ανδρουλιδάκης συνεχίζει το… εκδοτικό του έργο με την «Εξέδρα» που αδειάζει από έμπειρο κόσμο και τη μεγάλη ζωή στη βίλα του Παλαιού Ψυχικού. Για πόσο ακόμα;